Novosti Sport Događanja

Lomnica i HNK Gorica II podijelili bodove u golijadi

12.03.2017. / Sportska redakcija

Pravu nogometnu poslasticu ponudili su jutros nogometaši Lomnice i Gorice. Nakon silnih preokreta susret je završio podjelom bodova, rezultatom 3:3 čime više mogu biti zadovoljni u domaćim redovima dok Goričani mogu žaliti za dva boda jer u dva su navrata imali vodstvo koje su olako ispuštali.

Lokalni derbi mogao je sve zadovoljiti, no malo tko će pričati o vrhunskoj partiji za peti rang, više će se riječi trošiti o suđenju i glavnom arbitru Tinu Debogoviću koji jednostavno nije bio dorastao ovom susretu. Svojim je odlukama iznervirao jednu i drugu klupu, ali i brojne posjetitelje.

Sama utakmica ponudila je sve ono najbolje od nogometa. Lomnica je na odmor otišla s minimalnom prednošću od 1:0 koju im je donio Igor Mostarlić u 36. minuti. Imao je Mostarlić tom prilikom i puno sreće, jer njegov udarac s jedanaest metara vratar Gorice, Kamenjašević je zaustavio da bi odbijanac Mostarlić ipak pospremio u nebranjenu mrežu.

Nastavak je donio daleko više uzbuđenja i preokreta. Gorica je preko Banovića i Povoljnjaka do 70. minute preokrenula rezultat u svoju korist. No, tek nakratko jer tek što su Lomničani krenuli s centra dogodilo se izjednačenje koje im je pogotkom glavom donio Dijanežević. No, tu nije bio kraj uzbuđenjima jer već u 73. minuti Banović je svojim drugim zgoditkom vratio Goricu u vodstvu, da bi u 83. minuti stvari na početak vratio Kljajić kojeg je idealnom prizemnom loptom pronašao Hrženjak.



JEDINSTVENA ŽUPANIJSKA LIGA, 19. KOLO
NK LOMNICA – HNK GORICA II 3:3 (1:0)
STRIJELCI: 1:0 Mostarlić (36), 1:1 Banović (50), 1:2 Povoljnjak (70), 2:2 Dijanežević (71), 2:3 Banović (73), 3:3 Kljajić (83)
NK LOMNICA: Budimir, Kralj, Grgić, Kljajić, J. Ćurić, Hrženjak, M. Ćurić (od 65. Deverić), Štuban, Trumbetaš, Dijanežević, Mostarlić (od 79. Beg). TRENER: Josip Košutić
HNK GORICA II: Kamenjašević, Čurek, Desput, Rašić, Šoštarec, Božić, Banović, Povoljnjak (od 84. Tomljanović), Roginić, Lučić (od 54. Tadić), Humeljak (od 75. Matić). TRENER: Perica Vidak

Podijeli