Novosti Sport Događanja

Lomnica i Ščitarjevo maksimalni, MNL VG Sjever nastavlja se u Obrezini i Kobiliću

03.07.2024. / Damir Žbulj

Aktualni prvak i novi osvajač Kupa MNL VG Sjever, Velika Mlaka i Pleso, bili su domaćini uvodna dva kola ovog malonogometnog natjecanja, a nakon dva odigrana susreta maksimalan učinak imaju Lomnica i Ščitarjevo.

Sve je krenulo velikim derbijem i okršajem Velike Mlake i Plesa, koji je završio bez pobjednika, rezultatom 1:1.

Lomnica je s minimalnih 1:0 dobila Kurilovec, Ščitarjevo je u mrežu Kobilića utrpalo tri komada, bez primljenog gola, dok je s identičnih 3:0 Rakarje dobilo Meštricu. Najuvjerljivija je u Velikoj Mlaki bila Kosnica, koja je sa 7:1 nadigrala Obrezinu.

Gradići su odmarali...

Plešani su na svom terenu s umjetnom travom bili posebno dominantni protiv Kosnice, koju su deklasirali s 11:1.

Ščitarjevo je drugu pobjedu upisalo protiv Obrezine, Lomnica je 'petardom' sredila Meštricu, dok su Kurilovec i Gradići odigrali bez pobjednika (2:2), uz lijepu gestu i još jednom izraženu podršku za Ivana Šćepinu, oporavak mladog 18-godišnjeg nogometaša Kurilovca, bivšeg igrača Gradića, koji je doživio tešku ozljedu pri nesretnom padu.

Remijem je završio i okršaj Kobilića i Rakarja, dok je u drugom kolu pauzirala Velika Mlaka.

Na vrhu ljestvice tako su Lomnica i Ščitarjevo sa šest osvojenih bodova i još uvijek bez primljenog pogotka, Pleso i Rakarje su na četiri boda, dok branitelj naslova ima jedan bod, ali i tek jednu odigranu utakmicu.

U subotu se treće kolo igra u Obrezini, a slobodna je ekipa Plesa.

Domaćin igra protiv prvaka iz Velike Mlake, Kobilić protiv Kosnice, Meštrica protiv Ščitarjeva, Kurilovec s Rakarjem, dok će na kraju programa Gradići odmjeriti snagu s Lomnicom.

U nedjelju će u Kobiliću upravo dečki iz Lomnice odmarati. Rakarje igra s Gradićima, Ščitarjevo protiv Kurilovca, Kosnica s Meštricom, domaćin protiv Velike Mlake, a Pleso protiv Obrezine.

 

 

 

 

Podijeli