Novosti Sport Događanja

Lomnica započela s pripremama

21.01.2017. / Nefertum IT
Najranije od turopoljskih Jedinstvenih ligaša s pripremama za proljetni dio prvenstva započeli su nogometaši Lomnice koji su prvo okupljanje i trening imali sinoć.

-Odazvalo se 16 igrača, a do početka prvenstva tjedno ćemo imati šest aktivnosti, pet treninga i jednu utakmicu. Inače, tijekom priprema u planu je sedam kontrolnih utakmica te susret prvog kola Kupa Nogometnog središta Velika Gorica- informirao nas je najiskusniji u redovima Lomnice, Igor Mostarlić.

lomnica velika.jpg

Prvu pripremnu utakmicu Lomničani imaju idućeg vikenda kada će odmjeriti snagu protiv susjeda iz Gradića koji s pripremama strataju sustra prijepodne. Uz susret protiv Gradića, nogometaši Lomnice trebali bi još igrati protiv Bana Jelačića, Botinca, Rakovog Potoka, Lonje i juniora Lokomotive.

Jesenski dio prvenstva momčad je završila na dvanaestom mjestu s 18 osvojenih bodova, a želja za drugi dio prvenstva je poboljšanje tog plasmana.

lomnica velika 1.jpg

-Naša očekivanja su da što prije riješimo pitanje ostanka. Mislim da s time nebi trebali imati problema- rekao nam je Mostarlić, čiju su momčad za proljetni dio prvenstva pojačali Josip Hrženjak koji je došao iz Mraclina, te Mario Kralj iz Tekstilca.

Što se tiče odlazaka, Lomnicu je napustio jedino Krizmanić.

Podijeli