Novosti Sport Događanja

Lukavec i Gradići jurišaju na vrh, Ban Jelačić i Mraclin igraju doma, Polet čeka Klas

09.10.2020. / Damir Žbulj

Utakmica desetog kola nastavlja se natjecanje u 4. NL Središte Zagreb. Sjajan je pogled na ljestvicu, Lukavec je na drugoj poziciji s 22 osvojena boda, jednim manje od vodećih Ravnica, a na trećem mjestu su Gradići koji su u devet utakmica prikupili 20 bodova.

Gradići u subotu od 16 sati igraju kod bivšeg hrvatskog prvaka Zagreba, koji je prije nekoliko dana napravio malu senzaciju plasmanom u osminu finala Kupa i vjerojatno će to ostaviti traga na njihovoj ekipi.

Lukavec u istom terminu igra doma pred svojim navijačima protiv Tondacha iz Bedekovčine.

Koronavirus i dalje remeti raspored četvrtoligaša. Sada su i seniore Zeline su i samoizolaciji nakon pozitivnog testa jednog od igrača pa se tako domaći dvoboj Gradića i Zeline neće igrati 18. listopada nego u nekom drugom terminu.

U Jedinstvenoj županijskoj nogometnoj ligi Lomnica će nakon prošlotjednog domaćeg 2:0 slavlja nad Vatrogascem gostovati u Kerestincu kod TOP-a, što će biti derbi desetog kola.

Također u subotu od 16 sati Ban Jelačić će u Vukovini dočekati Rakovec, a Mraclin igra protiv Vinogradara.

U Buševcu se igra lokalni Derbi Poleta i Klasa iz Mičevca.

Turopoljac u nedjelju od 16 sat gostuje u Bedenici kod Strmca.

DERBI MEŠTRICE I BUNE, U NOVO ČIČE STIŽE MLADOST

U osmom kolu 1. ŽNL Istok u nedjelju od 16 sati Vatrogasac u Kobiliću čeka Dubravu, a Kupa gostuje kod Gaja.

U Gornjoj Lomnici igra se derbi Meštrice i Bune, a u Novom Čiču Dinamo Hidrel je domaćin Mladosti iz Obrezine.

Turopolje je trenutno jedina ekipa 2. ŽNL Istok bez poraza i nalazi se na vrhu ljestvice. U prošlom kolu do vrh napunilo mrežu Mladosti iz Brezine, a u sedmom kolu, u subotu od 16 sati, na rasporedu je gostovanje kod Croatije u Novoj Kapeli.

Naš turopoljski prvoligaš Gorica ovog vikenda pauzira zbog reprezentativne stanke, dok je utakmica Kurilovca protiv Mladost iz Petrinje odgođena za 28. listopada zbog koronavirusa u gostujućim redovima.

(Foto: NK Mraclin)

Podijeli