Novosti Sport Događanja

Lukavec nakon raspucavanja s Kurilovcem izborio finale goričkog Kupa, okršaj za trofej s Gradićima bit će u Buševcu

31.05.2024. / Damir Žbulj

Nogometaši Lukavca izborili su finale Kupa Grada Velike Gorice, prestižnog natjecanja naših turopoljskih klubova! U derbiju naših predstavnika u 3. NL Centar uspješniji su na svom terenu bili od lokalnih rivala iz Kurilovca...

Gosti su u dva navrata bili u prednosti, a poveli su u 33. minuti preko Luke Sedlačeka.

Početkom nastavka je, još jednom ove sezone, poentirao Antun Grozdek, za povratak u egal. Međutim, ubrzo se Kurilovčani ponovno vesele, a mrežu je zatresao - Lukavečki, koji je samo nekoliko minuta ranije i ušao u igru.

Pola sata prije kraja sudac Marinčević iz Mičevca svira kazneni udarac za domaće, a siguran realizator bio je, pogađate, Antun Grozdek.

Tih 2:2 ostalo je do isteka regularnog vremena i odluka je morala pasti nakon raspucavanja. Nakon što gosti nisu realizirali svoja dva udaraca s bijele točke, junak Lukavca bio je Marijan Grdenić, koji je zabio za konačnih 8:7 i plasman u finale goričkog Kupa.

U prvih 11 trenera Idrizija bili su Ante Anić, Alen Vidaković, kapetan Marko Grdenić, dvostruki strijelac Antun Grozdek, Marko Cimeša, Mate Vukman, Bruno Bilić, Karlo Klarić, Ante Banić, Adrian Zenko i Ivan Grozdek. S klupe su početkom nastavka ušli Marijan Grdenić, Karlo Ostojić i Mihovil Rašić. Za poraženu momčad Senada Harambašića igrali su Mislav Janko Tor, Mijo Šarić, Ivan Knežić, Luka Mrvičin, Antonio Ćosić, Luka Sedlaček, Albin Saiti, Antonio Novak, Ivan Milković, Ron Rojka te Marko Drezga, Borna Cindrić, Jurica Žlebečić, Fran Krsto Lukavečki, Ivan Pušić i Nikola Bradić.

Još ranije su Gradići preko Poleta izborili finale, koje je na rasporedu u srijedu 12. lipnja, upravo u Buševcu.

Podijeli