Novosti Sport Događanja

Lukavec nastavio pobjednički niz

07.04.2018. / Sportska redakcija

Nogometaši Lukavca i u današnjem susretu protiv Vatrogasca iz Zdenaca nastavili su rezultatski uspješan niz u kojem za poraz ne znaju još od prvog kola i poraza u Rakovcu. Iako je današnja igra za zaborav, najvažnija su tri boda i ostanak na vrhu. Za minimalnu, ali slatku pobjedu od 1:0 pobrinuo se Damir Krpan koji se najbolje snašao u gužvi nakon prekida i uz dosta sreće pospremio loptu iza gostujućeg vratara Dominika Polića.

Imao je trener Lukavca, Siniša Mioković slatkih briga oko sastavljanja momčadi, zbog izostanaka nekoliko važnih karika, što se itekako osjetilo u igri. Imala je domaća momčad inicijativu, a najbolje prilike propustili su u prvih 45. minuta realizirati Bruno Augustić i Mario Skorin, dok su gosti sjajnu priliku imali preko Antonija Horvata koji je pucao uz vratnicu. I kada se već činilo kako će momčadi na odmor bez pogodaka, nakon prekida kojeg je izveo Marijo Skorin najviši u skoku, uz pomoć gostujućih igrača bio je Damir Krpan koji je pospremio loptu u mrežu za ispostavit će se kasnije konačnih 1:0.

U nastavku susreta stvari na tereni nisu se promijenile, a kako je vrijeme odmicalo osjetila se sve veća nervoza s jedne i druge strane. Usprkos svemu, oslabljena domaća momčad uspjela je sačuvati svoju mrežu netaknutom.

JŽNL, 20. KOLO
NK LUKAVEC – NK VATROGASAC 1:0 (1:0)
STRIJELAC: 1:0 Krpan (45)
NK LUKAVEC: Luter, Krpan (od 70. Janus), Grdenić, Britvec, Peršin, Borković, Skorin, Hajduk (od 48. Ivić), Augustić, Hladni, Tuka. TRENER: Siniša Mioković
NK VATROGASAC: Polić, Miletić, Mekinec, Tolić (od 55. Jolić), M Šekrst, Papić, Đeno, D. Šekrst, Horvat, Miholić, Lučić. TRENER: Ante Čorak

Podijeli