Novosti Sport Događanja

Lukavec preuzeo vrh: Hat-trick Cimeše i pogodak Humeljaka za veliko slavlje kod Sutle Laduč

31.10.2020. / Damir Žbulj

Fantastičan niz nogometaši Lukavca nastavili su i kod Sutle Laduč, a novim slavljem zasluženo su zasjeli na vrh četvrtoligaške ljestvice!

Nakon razočaranja na otvaranju sezone i iznenađujućeg gubitka bodova od Rugvica Save, ekipa Slavena Batovanje zaredala je s pozitivnim rezultatima, ostvarila deset pobjeda, 12 uzastopnih susreta je bez poraza, a poslije remija Ravnica i Zagreba preuzela je lidersku poziciju na ljestvici!

Već u petoj minuti Lukavec je na gostovanju kod Sutle Laduč došao do prednosti, a Marko Cimeša je nagovijestio kako će ovo biti njegov dan!

U finišu prvog dijela precizan je Hrvoje Humeljak, dok je početkom nastavka ponovno Cimeša u prvom planu. Postiže još dva pogotka, kompletira svoj hat-trick i postavlja na konačnih 0:4, rezultat vrijedan velikog slavlja!

Nakon 13 odigranih kola u 4. NL Središte Zagreb Lukavec je na prvom mjestu s 32 osvojena boda, jedan manje imaju Ravnice, a na sjajnom trećem mjestu s 25 bodova je Dinamo iz Odranskog Obreža, koji je u ovom kolu Savu Strmec na gostovanju dobio 3:1.

U idućem kolu u Lukavcu se igra veliki derbi, u goste stižu Gradići, ali nažalost zbog aktualnih mjera protiv koronavirusa gledateljima neće biti dozvoljen ulazak na stadion.

NK LUKAVEC: Nino Martin Luter, Marijan Grdenić, Domagoj Lagundžija, Luka Kovačić, Marko Cimeša, Hrvoje Humeljak (Fran Matić 66'), Ivan Kaurin (Petar Gudelj 51'), Josip Grdenić, Marin Tuka (Albert Valentinčić 84'), Matej Puntarić, Ivan Krpečanec. Trener: Slaven Batovanja-Gičev

(Foto: NK Lukavec)

Podijeli