Novosti Sport Događanja

'Mali' odbojkaši OK Gorica stigli u Zadar na državnu završnicu prvenstva Hrvatske: Saznali su suparnike, počinje borba s najboljima

19.04.2024. / Damir Žbulj

Mlade odbojkaške snage OK Gorica stigle su u Zadar na državnu završnicu prvenstva Hrvatske u 'maloj' odbojci. Radi se o 'najmlađim kadetima', dječacima starosti do 13 godina, a u svojoj skupini natjecat će se s ekipama OK Croatia iz Zagreba, međimurskim OKM Centrometal, osječkim MOK Željezničar i MOK Mursa Osijek.

'Mala' odbojka igra se 'četiri na četiri', a pravila su prilagođena uzrastu. Mreža je na 210 centimetara, a ne na 243 cm, a teren je 7x7, a ne 9x9 metara.

Boje našeg grada i svog kluba OK Gorica na državnoj završnici u Zadru branit će Gabriel Batur, Jakov Blažević, Patrik Cik, Nikola Geljić, Ivan Ivančić, Marko Ivić, Ivan Križić, Ante Martinović, Matija Petračić i Jakov Prevolnik, a pod vodstvom trenera Gašpara Škorića Budimira i Marka Barunovića.

Momci će u petak odmjeriti snage prvo s OK Croatia, a onda i s osječkom Mursom, dok su u subotu na rasporedu dvoboji s OKM Centrometal i MOK Željezničar.

U subotu u popodnevnim satima i nedjelju na rasporedu je razigravanje za finalne pozicije.

Podijeli