Novosti Sport Događanja

Mario Marina iz Gorice, Eduard Husinec u Goricu

23.01.2017. / Nefertum IT
Nogometaši Gorice ušli su u drugi tjedan priprema. Nakon Igora Postonjskog (NK Inter) i Domagoja Franića (NK Radnik Bijelina), još jedan igrač nije mogao odoliti prvoligaškom zovu. Jedna od prvih goričkih vedeta, Mario Marina nakon godinu dana provedenih u Gorici odlazi u redove Širokog Brijega.

-Drago mi je što sam bio tu i što sam se zadržao godinu dana. Iako sam imao ugovor još pola godine, klub mi je izašao ususret i pustio me u Široki Brijeg- rekao nam je Marina, kojeg smo baš zatekli na odlasku prema novoj sredini.

Pronašao je nekoliko minuta za razgovor i osvrt na goričku avanturu koja je za njega bila itekako uspješna. Štoviše, posjetitelji koji su redovito pratili HNK Goricu znali su reći kako momčad s Marinom i bez njega nije ista.

marina velika.jpg

-Mislim da sam mogao još bolje, no ja sam u svakom trenutku dao ono najbolje što sam mogao, a ljudi neka sami procijene da li je to bilo dobro- podvukao je Marina koji je u Velikoj Gorici stekao puno novih sportskih prijatelja.

Da rubrika dolazaka ne bi ostala samo na Jokiću i Žužulu Uprava se pobrinula angažiranjem Eduarda Husinca koji je do sada nosio dres Lučkog.

Inače, kombinirana momčad goričkog drugoligaša u subotu je imala i prvu provjeru u Sesvetama gdje je također od kombinirane domaće momčadi doživjela poraz od 3:0.

Podijeli