Novosti Sport Događanja

Marko Habijanec vas zove na prvi Otvoreni stolnoteniski Gorica kup

04.12.2019. / Damir Žbulj

Stolnotenisači velikogoričkog Stanfara poraženi su kod Samobora 4:2, dok su identičnim rezultatom upisali pobjedu na gostovanju kod Zaboka te su nakon osam odigranih susreta pali na treće mjesto ljestvice 1. HL Zapad s 14 bodova, koliko imaju i Samoborci te vodeći zadarski Donat s jednom odigranim dvobojem manje.

U Samoboru je Marko Habijanec pobjede ostvario u pojedinačnom nastupu protiv Znika i u paru s Martinom Petrovićem protiv Znika i Jalžabetića.

Domaćima su slavlje osigurali Luka Kantoci (Petrović), Alen Jalžabetić (Javor, Habijanec) i Petar Znika (Petrović).

U Zaboku su odluku donijeli Habijanec (Posavec, Iveković) i Karlo Javor (Martinec) u pojedinačnim mečevima te Habijanec i Petrović u parovima (Martinec, Posavec).

Djevojke su prije zimske pauze poražene na gostovanju kod STK Jaska u Jastrebarskom i kod STK Sveta Nedjelja - Novaki. Nastupile su Sara Hunjak, Magdalena Bradić i Ana Hergešić.

Na ljestvici su na pretposljednjem mjestu sa samo jednom pobjedom.

Subota će u Gradskoj sportskoj dvorani biti rezervirana za stolnotenisače, od 11 sati Stanfar igra prvenstveni dvoboj protiv Fužina, a od 14 sati na rasporedu je 1. Otvoreni stolnoteniski Gorica kup, amatersko natjecanje za sve neregistrirane igračice i igrače.

Prijaviti se možete na adresu elektronske pošte habijanecmarko@gmail.com ili telefonski broj 091 550 6938 (Marko Habijanec), sve do četvrtka 5. prosinca do 21 sat.

Galerija slika

Marko Habijanec vas zove na prvi Otvoreni stolnoteniski Gorica kup

Podijeli