Novosti Sport Događanja

Martin Šroler predvodi strijelce, Ščitarjevo na vrhu, ali s utakmicom više od Plesa i Lomnice

15.07.2024. / Damir Žbulj

Nakon uzbuđenja u Kurilovcu, Malonogometna liga VG Sjever nastavljena je u Gornjoj Lomnici na terenu Meštrice, uz pomalo i očekivane rezultate.

Velika Mlaka je s 4:1 nadigrala Meštricu, a Pleso je s 3:0 dobilo Kobilić. Kurilovec je  možda i iznenađujuće uvjerljivo napunio mrežu Kosnice, za veliko 8:3 slavlje, dok se najveća borba vodila između Gradića i Ščitarjeva...

Ščitarjevo je uspjelo opravdati ulogu favorita, dobiti s minimalnih 2:1 i tako zadržati vodeće mjesto na ljestvici, uz odigranu utakmicu više od Plesa i Lomnice.

Lomnica je svoju klasu potvrdila protiv Rakarja u 5:0 pobjedi, za očuvanje treće pozicije prije sedmog kola u Gradićima.

Obrezina je ovaj put odmarala...

Na vrhu ljestvice strijelaca trenutno je sjajni Martin Šroler s osam postignutih golova za PLeso, dok je samo jedan manje zabio Marko Ivančić iz Kosnice. Na pet komada trenutno su Leon Klasnić i Marko Klafurić iz Kurilovca, Mateo Mikulčić iz Plesa i Stipe Orešković iz Obrezine.

U Gradićima se igra u subotu, 20. srpnja, a onda slijedi kratka pauza do početka kolovoza.

Kobilić će biti slobodan, Meštrica igra s Obrezinom, posebno zanimljiv bit će okršaj Kurilovca i Plesa, a Gradići će pred svojim navijačima pokušati iznenaditi Veliku Mlaku. Lomnica igra s Kosnicom, a na kraju programa će Rakarje odmjeriti snage s vodećim Ščitarjevom.

Galerija slika

Martin Šroler predvodi strijelce, Ščitarjevo na vrhu, ali s utakmicom više od Plesa i Lomnice

Podijeli