Novosti Sport Događanja

Matej Skrbin pristupio Udarniku

23.09.2016. / Nefertum IT
Još prošle subote za vrijeme utakmice između Udarnika i Poleta čelni ljudi kurilovečkog četvrtoligaša natuknuli su nam kako uslijed odlaska Ivana Zagorca planiraju dovesti Mateja Skrbina. No, problemi su nastavli na relaciji s Maksimirom koji nije želio dati slobodne ruke igraču kako bi mogao prijeći u ovu sredinu. Na obostrano zadovoljstvo, Udarnika i Skrbina jučer je napokon sve razriješeno, te je ovaj domaći dečko rodom iz Donjeg Hruševca pristupio klubu iz Kurilovca.

-Kao što i sam znaš mi radimo domaću turopoljsku momčad, te se Skrbin u tome u našu viziju uklapa u svakom pogledu. Između ostalog, on je mlađi igrač te će nam koristiti na poziciji lijevog bočnog i stopera- otkrio nam je sportski direktor Udarnika, Darko Janječić.

Matej Skrbin igrački je školovan u HNK Gorici, gdje nije dočekao priliku u seniorskoj momčadi, te je svoj put gradio kroz Sesvete, Maksimkir i Polet gdje je igrao prošlog proljeća.

skrba velika.jpg

-Sve te dečke znam, a koliko sam vidio i atmosfera je super tako da je to prevagnulo što sam se odlučio na dolazak u Kurilovec gdje se nadam da ću svojim igrama pomoći klubu u ulasku u Treću ligu-rekao nam je Skrbin koji pravo nastupa stječe u osmom kolu kada u Kurilovcu gostuje Sava.

I dok će Skrbin sutra momčad bodriti sa strane, njegovi suigrači će u Savskom Marofu tražiti nove bodove.

-Bit će teško, no ako mi uđemo sto posto neće biti nikakvih problema. Nikog ne podcjenjujemo, no mi znamo našu pravu snagu tako da se ja nadam novoj pobjedi i bodovima- o sutrašnjem dvoboju je sportski direktor Janječić.  

Podijeli