Novosti Sport Događanja

Memorijal Blaž, Žina i Gale osvojila ekipa BT Servis - Kos usluge

16.06.2024. / Damir Žbulj

Uz tradicionalno domaćinstvo otvaranja nove sezone Malonogometne lige Turopolja i Posavine u sklopu Vidovih dana tradicionalno se igra i Memorijalni malonogometni turnir Blaž, Žina i Gale, u spomen na prerano preminule momke iz Mraclina.

Bilo je to deveto izdanje Memorijala, a ove godine je do trofeja stigla ekipa BT Servis - Kos usluge, koja je nakon uspješnih nastupa u skupini tek poslije raspucavanja prošla četvrtzavršnicu protiv Turopolja, ali je onda uvjerljivim izvedbama u polufinalu i finalu, protiv momčadi Iličić Mont i MNK Čeglje, stigla do zasluženog slavlja.

Pobjednički trofej i nagrade za najbolje pojedince dodijeljene su već 'debelo' nakon ponoći, kao što je to već uobičajeno. Sve okupljene je zabavljala Grupa Max 5, a druženje je u Mraclinu potrajalo do duboko u noć.

Najbolji igrač i strijelac bio je Ivan Kos, iz pobjedničke ekipe, dok je Antonio Mančeski najbolji vratar devetog Memorijala Blaž, Žina i Gale. Njegov Iličić Mont je u raspucavanju za treće mjesto bio bolji od momčadi PPS Galeković.

Podijeli