Novosti Sport Događanja

Memorijalni turnir 'Blaž, Žina i Gale' u mraclinskoj Grabi

08.06.2020. / Damir Žbulj

U sklopu tradicionalne manifestacije Dana svetog Vida u Mraclinu će se održati i peto izdanje Memorijalnog malonogometnog turnira 'Blaž, Žina i Gale'.

-->> Započinju 15. Vidovi dani: Mraclinci pripremili Romansu u bijelom, jedinstvenu tamburašku večer, turnire...

Turnir je na rasporedu u subotu 20. lipnja, a početak je zakazan za 18 sati na betonskom igralištu 'u Grabi'.

Sve će početi još u ranim popodnevnim satima, na 'savršeno pripremljenom terenu Nove grabe', redovnim kolom MNL Turopolja i Posavine, koja počinje ove subote u Buševcu.

-->> MNL Turopolja i Posavine kreće u subotu na Zvrniku

"Na terenu Stare grabe s početkom u 18 sati očekuje se prijateljska utakmica veterana NK Mraclin i naših dragih gostiju, veterana HNK Jadran iz Kaštel Sućurca," poruka je organizatora.

Tijekom turnira, revijalnu utakmicu sjećanja na drage prijatelje odigrat će mraclinski navijači GPP i Javna vatrogasna postrojba Velika Gorica.

Sve potrebne informacije o Memorijalnom turniru 'Blaž, Žina i Gale' možete saznati od Ivana (091/939-9208) i Gorana (091/576-4593), kojima možete prijaviti i svoj ekipu. Broj sudionika turnira, koji je u prva četiri izdanja nosio ime Blaž Galeković - Blaško, ograničen je na 16.

Neće izostati ni tradicionalna zabava, a okupljene će od 20 sati zabavljati grupa Viking.

NK Mraclin je prije nekoliko dana odradio pravu 'radnu akciju' na kojoj je postavljen lim na pročelje krova Nove grabe, uređene su prostorije za druženje i okoliš te je odvezeno smeće.

 

Podijeli