Novosti Sport Događanja

Meštrica subotnji domaćin MNL VG Sjever: Ščitarjevo vodi, Pleso im 'puše za vratom', Lomnica u derbiju s liderom upisala prvi poraz

13.07.2024. / Damir Žbulj

Kurilovec je bio domaćin petog kola Malonogometne lige VG Sjever, uz nove pobjede Ščitarjeva, Plesa i Kosnice, koji drže vodeća tri mjesta na ljestvici.

U najboljoj poziciji su trenutno Plešani, koji imaju dva boda zaostatka za liderom, ali i jednu utakmicu manje.

Na Udarniku je posrnula Lomnica, koja je nakon tri uzastopne pobjede upisala prvi ovosezonski poraz. I to u derbiju protiv Ščitarjeva. Za 4:0 slavlje zaslužni su bili Memić, Matić i dvostruki strijelac Ćosić.

Pleso je sa sigurnih 4:1 dobilo Meštricu, dok je Kosnica s 3:0 nadigrala Gradiće. Na svom terenu uspješni su bili i Kurilovčani, koji su s 4:1 svladali Veliku Mlaku, dok je dvoboj Obrezine i Kobilića završio bez pobjednika, uz četiri komada u svakoj mreži. Rakarje je odmaralo.

U subotu je šestom kolu domaćin Gornja Lomnica na travnjaku Meštrice, koja će odmah u 17 sati igrati s Velikom Mlakom. Kobilić će pokušati iznenaditi Pleso, Kurilovec igra derbi s Kosnicom, dok će Gradići testirati Ščitarjevo. Na kraju programa će od 19.40 sati igrati Lomnica i Rakarje, dok će u Gornjoj Lomnici pauzirati Obrezina.

 

Podijeli