Novosti Sport Događanja

Minimalan poraz Kurilovčana na Mladini

09.04.2018. / Redakcija

Derbi trećeplasiranog Kurilovca i prvoplasiranog Vinogradara koji se jučer igrao na Mladini pripao je Jaskancima uz minimalnu pobjedu.

Prekrasno sunčano nedjeljno popodne i dvoboj dvije kvalitetne momčadi iz vrha trećeligaške ljestvice privukli su na tribine ŠRC Mladina 400-tinjak gledatelja koji su vidjeli zanimljivu, borbenu utakmicu koja je u potpunosti opravdala epitet derbija.

Domaćini su agresivno krenuli od prvog sučevog zvižduka, pa tako Rupčić već u 2. minuti izbija sam pred gostujućeg vratara i puca pored gola. Veliku priliku sredinom poluvremena nije iskoristio ni Roglić, a Kurilovčane se sve više oslobađalo pritiska te su oni potom krenuli prema naprijed da bi najveću prigodu imali kada je udarac Čunčića zaustavila stativa. Tako se na odmor ipak otišlo bez pogotka.

Domaćini su u nastavku krenuli s još više angažmana, a domaće navijače na tribinama na noge je podignuo 54. minuti Ivković koji je nakon Mislimijevog udarca iz kuta najviše skočio i glavom poslao loptu u mrežu Kurilovčana.

Prednost domaćih trgnula je Kurilovčane koji su shvatili da nemaju što čekati kreću na sve ili ništa, no protivnički vratar je zaključao svoja vrata. Inače, ne pretjerano uvjerljivi, sudac Dadić je „zakuhao“ veliku konfuziju i gužvu u 79. minuti kada je pokazao na kazneni udarac za Kurilovčane, a nakon konzultacija s pomoćnim sucem promijenio je odluku i pokazao na udarac iz kuta što je izazvalo negodovanje Kurilovčana i njihovih navijača.

Posljednjih desetak minuta Kurilovec je držao pravu opsada protivničkog gola, ali Vinogradar je uspio izdržati te naposljetku upisati tri boda.

 (lc)

 

NK VINOGRADAR – NK KURILOVEC 1:0 (0:0)

STRIJELCI: 1:0 Ivkovčić (54)

NK VINOGRADAR: Bašić, Ribić, Bagarić, Ivkovčić, Roglić (od 88. Filipović), Pavlešić (od 90. Ramčić), Prijić, Rupčić (od 46. Štulec), Šćrbec, Kovačić, Mislimi.

NK KURILOVEC: Kranjčec, Džaja, Čurek, Čunčić, Horvat (od 46. Brajko), Kovačić, Brčić (od 57. Hodak), Kelava, Čolić, Povoljnjak (od 75. Celiček), Grdenić. Trener: Biškup

Podijeli