Novosti Sport Događanja

Miroslav Lukinić se nada uspješnijoj sezoni

11.08.2016. / Nefertum IT
Jedan od starosjedioca Prve županijske lige je NK Buna koja usprkos svim nedaćama s kojima se bori uspjeva svake godine iznova osigurati ligaški ostanak. Ponekad se do tog cilja dolazi s manje, a ponekad s više stresa.

-Nadam se da ćemo se ove sezone igrački stabilizirati te da će se mlađi igrači koji su nam se priključili iz juniora formirati. Rezultatskog imperativa nemamo, jedini cilj nam je da budemo stabilni te da pokušemo zauzeti mjesto u sredini redoslijeda- ispričao nam je trener Miroslav Lukinić.

buna velika.jpg

S pripremam za novu sezone momčad je startala 27. srpnja, a uz starosjedioce (nitko nije napustio klub, op.a) sastav Bune pojačali su Nikola i Stjepan Feljan, Ivan Dumbović, Hrvoje Bartolović i Ivan Petravić.

-Odaziv igrača na treninge je nešto slabiji zbog godišnjih odmora, no tako je i u drugim sredinama. Do sada smo odigrali tek utakmicu protiv Strmca na turniru u Blatu gdje smo doživjeli poraz od 1:0, a do početka prvenstva igrat ćemo još protiv Poleta i Kupe iz Pokupskog- nadovezao se Miro koji je protekla dva mjeseca proveo igrajući mali nogomet za Lijeve Štefanke na ligi Vukomeričkih gorica na kojoj se njegovoj momčadi smješi treće mjesto.

buna velika 1.jpg

-Potrebna nam je pobjeda protiv Kozjače koja ja mislim nije upitna- zaključio je razgovor Lukinić koji je zbog ozljede propustio prošla dva susreta.

Podijeli