Novosti Sport Događanja

Mlade nade Karate kluba Velika Gorica: Sara Banović i Marina Čale zlatne u Sisku, medalje osvajali i Borna i Vito Miletović te Ena Lukačić

06.06.2024. / Damir Žbulj

Nove zapažene rezultate ostvarili su mladi članovi Karate kluba Velika Gorica na turnirima koji su se održali u Zagrebu i Sisku.

"Zagrebačka karate liga je osnovana s ciljem pružanja što većeg broja mečeva mladim karatistima i karatisticama, što smo i mi prepoznali pa sudjelujemo i drugu godinu u nizu," javio nam je trener i čelnik kluba Goran Živković i dodao:

"Nastupili smo s 24 natjecatelja od uzrasta učenika U12 do juniora U18. Puno odličnih borbi su pružili naši puleni te možemo reći da smo ponosni što smo nakon 2. kola na drugom mjestu u ukupnom poretku klubova po uspješnosti."

U listopadu će se nastaviti natjecanje i održati posljednje kolo, nakon kojeg će se proglasiti ukupni pobjednici.

U Sisku, na turniru na kojem je sudjelovalo više od 250 boraca iz 25 klubova, Karate klub Velika Gorica je predstavljalo pet mladih natjecatelja, koji su nastupili ukupno u osam kategorija.

"Naše mlade nade osvojile su čak sedam medalja, od čega su dvije zlatne, tri srebrne i dvije brončane. Najuspješnije su bile Sara Banović i Marina Čale, koje su bile zlatne u uzrastima U-12 učenica i U-14 mlađih kadetkinja," istaknuo je Živković.

Sara je osvojila i srebro u starijoj konkurenciji mlađih kadetkinja, a srebrni su bili i Borna i Vito Miletović. Borna je u starijem uzrastu uzeo broncu, dok je brončanu medalju zaslužila i Ena Lukačić.

 

 

 

Galerija slika

Mlade nade Karate kluba Velika Gorica: Sara Banović i Marina Čale zlatne u Sisku, medalje osvajali i Borna i Vito Miletović te Ena Lukačić Mlade nade Karate kluba Velika Gorica: Sara Banović i Marina Čale zlatne u Sisku, medalje osvajali i Borna i Vito Miletović te Ena Lukačić Mlade nade Karate kluba Velika Gorica: Sara Banović i Marina Čale zlatne u Sisku, medalje osvajali i Borna i Vito Miletović te Ena Lukačić Mlade nade Karate kluba Velika Gorica: Sara Banović i Marina Čale zlatne u Sisku, medalje osvajali i Borna i Vito Miletović te Ena Lukačić Mlade nade Karate kluba Velika Gorica: Sara Banović i Marina Čale zlatne u Sisku, medalje osvajali i Borna i Vito Miletović te Ena Lukačić Mlade nade Karate kluba Velika Gorica: Sara Banović i Marina Čale zlatne u Sisku, medalje osvajali i Borna i Vito Miletović te Ena Lukačić Mlade nade Karate kluba Velika Gorica: Sara Banović i Marina Čale zlatne u Sisku, medalje osvajali i Borna i Vito Miletović te Ena Lukačić

Podijeli