Novosti Sport Događanja

Mladen Arbanas na klupi vukovinskog Jelačića

19.01.2017. / Nefertum IT
Za kormilom županijskog prvoligaša iz Vukovine dogodila se trenerska promjena. Umjesto Emila Družića koji je momčad vodio u posljednih godinu i pol dana stigao je Lomničan, Mladen Arbanas.

-Ljudi iz kluba su me nazvali i pitali da li sam željan i voljan preuzeti seniorsku momčad. Budući da nisam imao nikakav angažman u Vukovini sam vidio izazov. Uostalom, prema klubovima iz Turopolja uvijek imam drugačije osjećaje- kaže nam Arbanas koji momčad preuzima na petom mjestu Prve županijske lige.

ban velika.jpg

S pripremama za proljetni dio prvenstva Arbanas i njegovi igrači će započeti 2. veljače te bi u pet tjedana pripremnog perioda trebali odigrati pet do šest utakmica ukoliko to vremenske prilike dozvole. Budući da je bodovni zaostatak za vodećim dvojcem iz Kuča i Novog Čiča u ovom trenutku prevelik jedini je klupski cilj probati pružiti što bolje igre i sakupiti što više bodova, dok je cilj za sljedeću sezonu ulazak u Jedinstvenu županijsku ligu.

-U hodu se još uvijek upozanjem s igračkim kadrom. Na prvu sam zatekao jednu jako dobru situaciju, te sam optimističan glede naše suradnje- nastavio je Arbanas koji je u dosadašnjoj karijeri radio u Lomnici gdje je vodio seniorsku momčad, dok je najveći pečat ostavio u Radniku i HNK Gorici gdje je radio u svim klupskim kategorijama s kojima je postigao i niz značajnih rezultata.

Podijeli