Novosti Sport Događanja

Mladost (O) nije preplivala Kupu

09.04.2018. / Sportska redakcija

Nogometaši Kupe upisali su novu pobjedu kojom nastavljaju lov za vodećom trojkom Druge županijske lige. Gost Pokupskog bila je momčad Mladosti iz Obedišća koja je poražena s 4:1. Dvostruki strijelac za domaću momčad bio je Dario Vranešić, a po jednom su se među strijelce upisali Marko Nujić i Marko Kuzmić.

Na prvi se zgoditak čekalo više od pola sata, no u 34. minuti Kupa je napokon probila gostujući blok i preko Marka Kuzmića povela s 1:0, da bi dvije minute prije odlaska na odmor prednost povećao Marko Nujić, dok je u nastavku s dva pogotka sudbinu gostiju zapečatio Dario Vranešić koji je u igru ušao u drugom dijelu.

U sljedećem kolu momčad Kupe očekuje gostovanje u Novoj Kapeli kod Croatie koja ih je jesenas porazila na njihovom terenu, zbog čega je ovo je prilika za revanš poručuju u glas iz Pokupskog.

2. ŽNL, 20. KOLO
NK KUPA – NK MLADOST (O) 4:1 (2:0)
STRIJELCI: 1:0 M. Kuzmić (34), 2:0 Nujić (43), 3:0 Vranešić (72), 3:1 Pirša (81), 4:1 Vranešić (87)
NK KUPA: Rak, Mlinarić (od 85. Petravić), Markuz (od 78. Sučec), M. Brajković, Nujić, I. Kuzmić, M. Kuzmić, Grahovac (od 85. Kraljević), Godinić (od 82. Zgurić), Srbić, Đuretić (od 46. Vranešić). TRENER: Josip Kraljević
NK MLADOST (O): Mihaljević, Cumbaj, Vorel, Jelaš, Bertović, Sertić, Ded, Mađerić, Šimac, Pirša, Stažić. TRENER: Valentino Mazur

Podijeli