Novosti Sport Događanja

Mraclin lovi zadnji vlak

24.03.2017. / Sportska redakcija

Pred nogometašima Mraclina treća je uzastopna domaća utakmica u nastavku prvenstva. Prve dvije protiv Kupinca (2:3) i Jamnice (0:4) za zaborav su jer Parikožari nisu uspjeli dohvatiti niti boda čime su i dalje na dnu poretka klubova Jedinstvene županijske lige.

Startni poraz od Kupinca doveo je i do razlaza s dosadašnjim trenerom Ninom Matkovićem kojeg je naslijedio Emil Družić koji je imao puna dva tjedna za pripremu nedjeljne utakmice protiv mlade momčadi Gorice. Prvenstvena pauza iskorištena je i za odigravanje dviju utakmica kako bi se pronašla momčad koja će krenuti s osvajanjem bodova.

-Pred nama je teška utakmica. Naravno da ćemo pokušati pobijediti, no ako se i izgubi još uvijek ništa nije gotovo. Mi smo optimisti zbog čega smo posegnuli i za onom posljednjom mjerom da trgnemo momčad, promjenom trenera- kaže predsjednik kluba iz Nove Grabe, Goran Vukašinec.

Nedjeljna utakmica (igra se od 16,30) imat će i svečani čin, jer će se navijačka skupina GPP u 30. minuti prisjetiti svog predsjednika, Blaža Galekovića, koji ih je napustio prije godinu dana.

Uz susret u Mraclinu, u 21. kolu još se sastaju; Kupinec-Naftaš Ivanić, Lomnica-Rakovec, Vatrogasac-TOP, Croatia-Sloga SU-ZA, Laduč-Lukavec, Bistra-Strmec i Klas-Sutla koji će i otvoriti kolo sutrašnjom utakmicom od 16 sati.

Podijeli