Novosti Sport Događanja

Mršić donio Dinamo Hidrelu tri boda u Hruščici

01.10.2017. / Sportska redakcija

Ovoljetna akvizicija Dinamo Hidrela, Dominik Mršić napokon je proradio. Nakon što je u prošlom kolu bio dvostruki strijelac u slavlju Novočičana nad Mraclinom (2:1), novim je pogotkom jučer donio Dinamu Hidrelu tri boda u Hruščici gdje je sastav trenera Stivena Žitnika s 1:0 svladao domaću Savu.

U tvrdoj i neizvjesnoj utakmici kvalitetom podjednakih suparnika s(p)retnijima su se pokazali igrači Dinamo Hidrela koji su do pobjedničkog zgoditka i tri boda došli u 70. minuti preko Mršića. Zanimljivo, u tom su trenutku imali igrača manje zbog isključenja Ivana Balenovića koji je zaradio dva žuta kartona.

-Borili smo se i za to smo na kraju nagrađeni pobjedom. Sve se polako diže, a jučer smo imali i veliku podršku publike koja je s nama krenula na ovo gostovanje. Za sada sve ide svojim tokom, ništa ne forsiramo glede prvog mjesta- ispričao nam je dopredsjednik Dinamo Hidrela i desna ruka trenera Stivena Žitnika za vrijeme utakmica, Jadranko Lucin.

Sljedeće nedjelje gost Novog Čiča je Kloštar koji je u jučerašnjem dvoboju bio uspješan u susretu protiv Dubrave porazivši ju s 3:2.

PRVA ŽUPANIJSKA LIGA, 8. KOLO
NK SAVA (SH) – NK DINAMO HIDREL 0:1 (0:0)
STRIJELAC: 0:1 Mršić (70)
NK SAVA (SH): Ištvanić, M. Miličević (od 74. Bandić), Brtan, Dakić (od 77. Jakovljević), Neruda (od 89. Tomičić), Vuraić, Ivandić, Džido, Joveš (od 83. Čabraja), S. Miličević, Srakec. TRENER: Dražen Jambrečina
NK DINAMO HIDREL: Bradić, Sabljak, Jambrešić (od 90. Žugaj), Milanščak, Rus, Pudić, Balenović, Godinić, Mršić (od 90. Duvnjak), Horvatić (od 85. Slivak), Kuzmić. TRENER: Stiven Žitnik

Podijeli