Novosti Sport Događanja

Mrva prvakinja Hrvatske, Marija Martinović i Boris Đuračić brončani

12.07.2020. / Damir Žbulj

U Splitu je održana državna završnica 26. prvenstva Hrvatske u stolnom tenisu za osobe s invaliditetom. Nastupio je tamo i velikogorički Uspon te je ponovno ostvario zapažene rezultate.

Čelnica Sportskog saveza osoba s invaliditetom Velike Gorice i Usponova trenerica Mirjana Lučić je u svojoj kategoriji zaslužila je zlato i novi naslov prvakinje Hrvatske.

Boris Đuračić u kategoriji 4/5, kao i Marija Martinović u kategoriji 2/3 osvojili su brončane medalje.

"U ovoj izazovnoj godini, u kojoj smo zbog epidemiološke situacije jedno vrijeme bili spriječeni trenirati, ipak smo uspjeli postići zadovoljavajuće rezultate! Čestitamo i ostalim našim mladim igračima koji su usprkos manjem iskustvu pokazali borbeni duh i pokazali da se mogu boriti i protiv opasne konkurencije," poručili su Usponovci, koji su slobodno vrijeme proveli uživajući u prirodnim ljepotama Dalmacije, a poneki 'savjet' dobili su i od legende našeg tenisa, Ive Karlovića koji boravi u Splitu.

Pogled s nebeske šetnice na 1228 metara nadmorske visine u Parku prirode Biokovo bio je spektakularan, neprocjenjivo iskustvo za sve članove velikogoričke stolnoteniske ekspedicije.

 

STKOI USPON poziva sve osobe s invaliditetom koje se žele okušati u stolnom tenisu da im se priključe na treninzima (mirjana.lucic1@zg.t-com.hr).

 

Galerija slika

Mrva prvakinja Hrvatske, Marija Martinović i Boris Đuračić brončani Mrva prvakinja Hrvatske, Marija Martinović i Boris Đuračić brončani Mrva prvakinja Hrvatske, Marija Martinović i Boris Đuračić brončani Mrva prvakinja Hrvatske, Marija Martinović i Boris Đuračić brončani Mrva prvakinja Hrvatske, Marija Martinović i Boris Đuračić brončani Mrva prvakinja Hrvatske, Marija Martinović i Boris Đuračić brončani Mrva prvakinja Hrvatske, Marija Martinović i Boris Đuračić brončani Mrva prvakinja Hrvatske, Marija Martinović i Boris Đuračić brončani Mrva prvakinja Hrvatske, Marija Martinović i Boris Đuračić brončani

Podijeli