Novosti Sport Događanja

Na Humanitarki za Josipa Filipovića prikupljeno 44 tisuće kuna: Svi jedva čekamo iduće izdanje

09.09.2021. / Damir Žbulj

Prošlo je desetak dana od završetka sedmog izdanja Humanitarke, tradicionalnog malonogometnog tunira, ali i velikog druženja na Betoncu u Cvjetnom naselju, koja je ove godine bila za rehabilitaciju i oporavak Josipa Filipovića.

Slegli su se dojmovi, a organizatori su napravili i završni obračun koliko se financijskih sredstava skupilo...

"Kroz izdvojeni račun je skupljeno 15.677 kn dok je kroz donacije na samom turniru prikupljeno 28.240 kn! Ukupno je dakle skupljeno 43.917 kn za Josipa! Hvala svima koji su pripomogli ovim brojkama Humanitarku za Josipa Filipovića, a već sada svi jedva iščekujemo iduće izdanje, nadamo se napokon bez ove Covid pošasti oko nas," javili su Goričani.

Sedma Humanitarka je trebala biti održana lani, ali je zbog mjera i restrikcija vezanim uz koronavirus odgođena za ovu godinu.

"Ušli smo u ovogodišnje izdanje dosta oprezno i s velikom željom ipak nastaviti jedno veliko, sada već tradicionalno VG druženje. Pomoći nekome kome je to nužno potrebno, a opet biti dovoljno odgovoran te paziti da se ovaj virus ne širi dalje. Obzirom na sve okolnosti prezadovoljni smo kako odazivom ljudi, odgovornim ponašanjem svih tog dana na Betoncu, a na kraju i onim najbitnijim, financijskim sredstvima koja su skupljena kroz donacije za Josipa Filipovića!"

"Goričani i Goričanke Hvala Vam od srca!"

Organizatori su pokušali zahvaliti svima onima koji su pomogli njima i koji kroz sve ove godine podupiru ovaj humanitarno-sportsko.društveni spektakl u našem gradu.

"Hvala svim ekipama koje su nastupale na malonogometnom turniru Keraterm, Legalis team, Cvjetići, Grale inžinjering, CB Passage-Vg Danas, Alpas team – CB Barbara, VG Sport Caffe, CB Agram – Omega ZG, CB Rojc, JK Pinky, Cibu Graf, Futsal Dinamo, Club 100, GČ Rakarje, Softa Plin, Goričani-CB Scotch, Siščani, Night Club Borovi – Brežani, Grupa TNT, MNE Dubranec, NK Vatrogasac, CB Lobby Velero usluge, CB Urban Square Bar, VG Legacy, CB Alkar, Gorica tim, Strojčine, JVP VG. Našim volonterima sucima koji su kao i svake godine odradili vrhunski posao bez greške - Ljubo Boban, Vlado Radin, Arnel Humić - Boske, Ozren Kuretić, Zlatko Petrac, Slaven Grgac, Almir Sejdinović, Darko Brajković, ekipa svaka čast!"

"Našim top fotografima - Sandra Novaković Milašinić, Mila Lukić, Igor Đuran, Vanji Lukić na slikama i video materijalima iz zraka. Willow Salixić i Marijo Filipančić za top gulaš! Bukva i Ćiro za odličnu mjuzu kroz cijeli dan. Vanji Lipovac i ekipi iz Udruge veseli planet za šašave poligone i brizi za one najmlađe, perfektne kao i uvijek! Buvljakušama za top kolače, cure svaka Vam čast! Cipeliću već standardno za pehare. CB Alkar kao domaćinu izvlačenja parova, Cetina prirodna izvorska voda za donaciju vode sudionicima turnira. Hvala sada već stalnoj podršci kroz sve ove godine Judo klub osoba s invaliditetom "Fuji", Dalija Zubek, George Costanza, Dinko Čale, CB Dobar Dan. Hvala ekipi Pješčane Arene, Turopoljsko Srce, Rhea d.o.o., kao i VG medijima koji su kao i svake godine do sada popratili ovaj događaj na svojim portalima..."

Posebna zahvala išla je neumornim ljudima na šanku, ali i tolerantnim susjedima u Cvjetnom naselju...

"Hvala našim curama i dečkima na šanku, roštilju, štandu s majicama te svim volonterima uključenima u organizaciju Humanitarke. Na kraju kao i uvijek zahvala susjedima Cvjetnog naselja na toleranciji i višku decibela kroz dan te svim Goričanima koji nas podržavaju sve ove godine, jer bez Vas svega ovoga ne bi bilo."

"Ne zamjerite ako smo nekoga zaboravili spomenuti, ali stvarno Vas je jako puno, a ovo je i Vaš turnir. Do sljedeće godine..." poručili su Goričani!

Podijeli