Novosti Sport Događanja

Nadzire li se kraj Udarnikovoj seriji?

20.09.2016. / Nefertum IT
Nogometaši Udarnika i dalje melju sve pred sobom. Posljednja, sedma žrtva,računajući i pobjedu u Kupu bio je Polet koji je u Kurilovcu poražen sa 6:0. Najuvjerljivija je to ovosezonska pobjeda Kurilovčana koji imaju i impresivnu gol razliku od 21 prostignutog pogotka i tek jednog primljenog.

-Ne znam što da kažem, jer nakon kritika poslije Karlovca da smo igrali nešto lošije, dečki su u susretu protiv Poleta bili maksimalno napaljeni što je rezultiralo i vrhunskom igrom- osvrnuo se na subotnji dvoboj trener Udarnika, Boris Perković.

osvrt velika.jpg

Dobri rezultati na startu sezone privlače u Kurilovec i sve veći broj posjetitelja kod kojih se nakon subotnje rapsodije moglo čuti kako im za ovakve igre i utakmice nije žao platiti niti ulaz, jer majstorije Džaje i Brčića na ovim prostorima ne viđaju se svaki dan.

-To je ono najbitnije. Atraktivnost donosi puno lijepih akcija i golova, a samim time i ljudi u Kurilovcu su zadovoljni- nastavio je trener Perković.

Dobro izbalansirana momčad koja u svakoj liniji ima po jednog vanserijskog igrača za ovaj rang trenutno na terenu pruža igre kakve su u Kurilovcu i najavljene ovog ljeta. Jedan od tih igrača svakako je i iskusni Damir Milanović, koji se ovog ljeta vratio u sredinu u kojoj je i započeo s karijerom koja je kasnije nastavljena na prvoligaškim terenima Bosne i Hercegovine, Hrvatske te Mađarske.

osvrt velika 1.jpg

-Ono što je zacrtano na početku sezone, što ni u jednom trenutku nije sakrivano mi igrači iz kola u kolo opravdavamo. Mi smo dobra klapa, što smo pokazali i u Karlovcu gdje smo slabije odigrali i pobijedili. Po tome se vidi da smo se našli kao ekipa i klapa, te to iz utakmicu u utakmicu ide dobro- rekao nam je Milka.

Udarnikovih niz bez poraza traje već sedam utakmica što je respektabilna brojka koju će izabranici trenera Perkovića pokušati nastaviti i u narednim susretima koji im slijede.

-Ne znam gdje kraj, tijekom priprema  smo dobro radili i trenirali, no doći će i do padova, ali mi ćemo napraviti sve da zadržimo ovaj nivo igre i rezultata. Nama je ovaj ritam srijeda- subota jako odgovarao jer smo se za to dobro pripremili. Svaka utakmica je nova utakmica te im im mi tako i pristupamo- poručio je za kraj trener Perković čije izabranike u subotu očekuje gostovanje u Savskom Marofu.  

Podijeli