Novosti Sport Događanja

Nakon 'duple doze' Čičke Poljane MNL Turopolja i Posavine seli u Drnek i Veleševec

16.07.2024. / Damir Žbulj

Čička Poljana bila je dvostruki domaćin Malonogometne lige Turopolja i Posavine, a nakon osam odigranih kola na vrhu je i dalje Vukovina s 21 osvojenim bodom, ali i utakmicom više od prvih pratitelja, branitelja naslova iz Kuča te ove sezone sjajne Čičke Poljane.

Vukovina je u sedmom kolu s 3:0 bila sigurna protiv Turopolja, dok je s 3:1 završio dvoboj s Novim Čičem.

Kučani su pak sa 7:2 bili uvjerljivi protiv Mraclina, dok je u mreži Jagodnog završila 'petarda'.

Prednost domaćeg terena i domaćih navijača Čička Poljana je opravdala protiv Jagodnog, dominantnom partijom i 6:0 slavljem, međutim, u derbiju s Lazinom onaj početni rezultat nije se mijenjao, mreže su mirovale i završilo je s onih nepopularnih 0:0, što je Čičku Poljanu malo udaljilo od vrha, ali sigurno nije ugasilo njihovu ambiciju borbe za naslov prvaka.

Već sada je jasno kako će se novi, ili stari, prvak ove godine tražiti između ekipa Vukovine, Kuča i Čičke Poljane.

Okuje je Čičkoj Poljani upisalo dvije pobjede, prvo 2:0 protiv Rakitovca i onda minimalnih 1:0 protiv Veleševca, koji je i dalje jedina ekipa bez ijednog osvojenog boda.

Još je pet kola do kraja Turopoljsko-posavske lige, a idući domaćini su Drnek ove subote i Veleševec u nedjelju, 20. i 21. srpnja, gdje će također biti vruće, sparno, naporno, ali i zabavno, kako za organizatore, tako i za sve sudionike.

Upravo će vodeća Vukovina biti slobodna u Drnku pa će nakon toga i puno stvari biti jasnije. Sve kreće od 16.30 sati utakmicom Mraclina i Jagodnog, Rakitovec igra s Turopoljem, a Veleševec protiv Ribnice.

Izuzetno interesantan će biti okršaj Okuja i Čičke Poljane, koja će imati imperativ pobjede. Slijedi dvoboj domaćina protiv Novog Čiča, a najviše zanimanja navijača sigurno će pobuditi derbi Kuča i Lazinaca, koji će ponovno 'krojiti' sudbinu na vrhu ljestvice. Utakmica je zakazana za 19.50 sati, a nakon toga slijedi zabava do sitnih sati, uz 'živu muziku' i glazbeni duo Darko i Igor. Drnek je uvijek bio izuzetan domaćin i uz Savu očekuje vas bogata ponuda hrane i hladnih napitaka.

Ništa manje zanimljivo i uzbudljivo neće biti u Veleševcu u nedjelju, kad će domaćin igrati s Turopoljem, Lazina s Mraclinom, a Okuje protiv Kuča. Čička Poljana će odmjeriti snage s Ribnicom, Novo Čiče igra protiv Rakitovca, dok će Drnek na okršaj s Vukovinom. Jagodno će odmarati, a od 18 sati će sve okupljene zabavljati Lotos band.

 

 

 

Galerija slika

Nakon 'duple doze' Čičke Poljane MNL Turopolja i Posavine seli u Drnek i Veleševec

Podijeli