Novosti Sport Događanja

Napokon! Velika Gorica po prvi puta ima karate turnir!

12.09.2024. / Damir Žbulj

Ove subote u dvorani velikogoričke Srednje strukovne škole održat će se međunarodni karate turnir pod nazivom 1. Gorica Open, u organizaciji Karate kluba Velika Gorica!

"Prijave već obećavaju da će konkurencija biti jaka, jer je trenutno 500 prijavljenih natjecatelja dječaka i djevojčica iz cijele Hrvatske, Austrije, Slovenije i Mađarske," javio je čelnik i trener kluba Goran Živković.

"Pozivamo sve građane koji su zainteresirani pogledati djecu od 7 do 17 godine starosti kako se natječu u disciplinama kate i borbe, da dođu od 10 sati u subotu u veliku sportsku dvoranu Srednje strukovne škole i podrže naše male Velikogoričane i Velikogoričanke u karate borbama," poručio je Živković.

Karate u našem gradu ima veliku i značajnu tradiciju, kao i brojne osvajače medalja na velikim natjecanjima. A ove subote imat ćete priliku iz prve ruke gledati majstorije Eme Jukić, Franke Jerkin, Nikole Huzjaka, Mije Čunčić, Luke Lukačića, Nike Mirosavljević, Matee Kordić, Lucije Kirinić, Eme Filković, ali i ostalih naših goričkih karate nada.

 

 

 

Galerija slika

Napokon! Velika Gorica po prvi puta ima karate turnir!

Podijeli