Novosti Sport Događanja

Neven Andrišević za kormilom Turopolja

23.01.2017. / Nefertum IT
Neven Andrišević koji je posljednjih godina radio u Udarnikovoj školi nogometa prihvatio je upražnjeno mjesto trenera u Nogometnom klubu Turopolje. Za Andriševića Turopolje nije nepoznata sredina jer prije sedam godina tamo je radio kao trener i sportski direktor.

-Do odlaska u Turopolje došlo je sasvim slučajno, a krivac je Ladislav Jambrečina koji me nazvao i pitao, da li sam spreman pomoći im. Inače, prema Turopolju imam posebne simpatije, moglo bi se reći kako sam ja njihov kibic- rekao nam je Andrišević.

andrisevic velika.jpg

U sredini u koju je došao situacija nije nimalo blistava, jer jesensku polusezonu Prve županijske lige Turopolje je završilo na posljednjem mjestu sa samo pet bodova na kontu.

-To su mi rekli mnogi prijatelji, no tanka je linija između ludosti i genijalnosti- na to će novi trener koji je početak priprema zakazao za 4. veljače.

Jedina novost kada je u pitanju igrački kadar za sada je povratak Željka Josića iz Meštrice, a klupsko vodstvo još uvijek pregovara s nekoliko igrača kako bi se momčad adekvatno pojačala za drugi dio prvenstva.

Podijeli