Novosti Sport Događanja

Nezaustavljivi val dobrote i podrške: Ove nedjelje na Udarniku - Svi za Ivana, svaka donacija je jednako važna!

15.09.2024. / Damir Žbulj

Nemoguće je nabrojati sve znane i neznane koji su se na ovaj ili onaj način uključili u humanitarnu akciju za Ivana Šćepinu! Poruke podrške poslali su, između ostalih, Mrle iz Leta 3, Baby Lasagna, Jacques Houdek, pa naši Vatreni Andrej Kramarić, Ante Budimir, Bruno Petković, bivši trener Gorice i sadašnji trener Dinama Sergej Jakirović, Kurilovčanin i Dinamovac Dario Špikić, legenda hrvatskog rukometa Jakov Gojun, gorički rukometaši i rukometašice Udarnika, Futsal Dinamo, naš sugrađanin Damir Martin i olimpijski pobjednik Martin Sinković, pa 'popularni' Jole, kao i brojni nogometni klubovi i drugi sportski kolektivi...

Zaista je nemoguće spomenuti sve koji su se uključili u akciju, a možete se uključiti i vi, dolaskom ove nedjelje od 13 sati na Udarnik, gdje će se igrati humanitarni malonogometni turnir, svojom donacijom, kao i izravnom uplatom na poseban namjenski račun za njegovu rehabilitaciju.

Ivanu se život u potpunosti promijenio nakon teške nesreće i oporavak će biti dug i naporan, ali i financijski zahtjevan za njegovu obitelj. No, nogomet je uvijek spajao ljude pa će tako i mladi nogometaš Kurilovca na svom putu imati i podršku brojnih dobrih ljudi.

Ove nedjelje na Udarniku će se igrati humanitarni turnir, bit će i bogate gastronomske ponude, moći će se uzeti prigodna majica, a na kraju dana tu je i prigodna licitacija dresova. Sigurni smo kako će se uključiti brojni dobri ljudi velikog srca.

Veliku pomoć u organizaciji dali su Nino Košković, VG Legacy, brojni volonteri, NK Kurilovec i MNE Kurilovec, Ivanovi prijatelji i rodbina te roditelji Darijo i Ružica Šćepina...

Druženje će trajati do kasnih večernjih sati, a od 20 sati za štimung će biti zadužen Zakon šutnje.

Humanitarna udruga VG Legacy
HR7224840081502032607
S obaveznim opisom plaćanja

Podijeli