Novosti Sport Događanja

Ništa od puta u Srbiju: Gorica propušta prvi turnir ABA 2 lige

09.11.2020. / Damir Žbulj

Ovo je trebala biti sezona u kojoj će KK Gorica napraviti i međunarodni iskorak, sudjelovati u regionalnom natjecanju, no, koronavirus je ponovno pokvario planove.

Bikovi su praktički tek izašli iz samoizolacije, odigrali su dvije fantastične povratničke utakmice, deklasirali Adria Oil Škrljevo i Sonik Puntamiku, a zbog jednog novog pozitivnog na testiranju propuštaju prvi turnir ABA 2 lige.

“Usprkos velikoj želji i iščekivanju prvog međunarodnog iskoraka našeg kluba, zbog nemogućnosti odlaska na mjesto održavanja turnira ABA 2 lige, prisiljeni smo otkazati prve četiri utakmice na Zlatiboru," navodi se između ostalog u priopćenju iz KK Gorica.

"Vjerujemo da ćemo se u nastavku sezone uspješno boriti za što bolje pozicije i napredak našeg kluba i igrača u međunarodnom okruženju. Prepoznajemo trud i ulaganja ABA lige i svih klubova kako suorganizatora tako i svih sudionika i veselimo se uskoro susretu na sljedećem turniru," poruka je iz velikogoričkog košarkaškog kluba.

U 'balonu' u Srbiji Goričani su trebali odigrati četiri utakmice, protiv Širokog, banjalučkog Borca, slovenskog Heliosa i Slobode iz Užica, a nakon toga na povratku kući stati u Osijeku i 19. studenog odigrati odgođeni susret s Vrijednosnicama Osijek.

Vjerojatno će sada i HT Premijer liga morati ponovno presložiti svoj raspored.

(Foto: ABA 2 liga)

 

Podijeli