Novosti Sport Događanja

Niti pljusak nije mogao pokvariti Turopoljsku Milju koja je još jednom oduševila

02.07.2018. / Sportska redakcija

Gotovo 500 biciklista odazvalo se na ovogodišnju treću Turopoljsku milju, koja je još jednom oduševila. Niti pljusak, kao i male nezgode tijekom vožnje nisu mogli pokvariti dobro raspoloženje svih sudionika još jednog cikloturističkog maratona po Turopolju, koji je održan pod sloganom „Upoznaj bolje Turopolje“. VG TUR TEAM koji je i pokrenuo cijelu priču ponovno je odradio sjajan posao podigavši ljestvicu za stepenicu više, na što su svi koji su odradili ovu sjajnu priču bili itekako ponosni.

-To nam je gušt i zadovoljstvo. Ljudi nas cijene i u velikom broju nam se odazivaju- kazao je po završetku Milje predsjednik VG TUR TEAM-a Bruno Gregl.

Staza kojom su biciklisti prošli ove godine, kako smo mogli čuti od samih sudionika bila je pun pogodak.

-Po meni osobno ovo je bila najbolja staza za vožnju do sada. Možda nije bilo kulturne baštine za pokazati. Vjerujem da su oni koji su bili s nama uživali usprkos nešto lošijem vremenu koje nas je zadesilo- istaknuo je Gregl.

Ovogodišnja stajališta bila su Etno selo Novo Čiče, Lugarnica u Turopoljskom lugu, Vukojevac i Izletište Ključić Brdo. Na svakom od stajališta za sve sudionike bila je organizirana okrjepa, dok je na završnoj točki, odakle se i krenulo u vožnju od 55 kilometara, na platou ispred CB Bambus održana završnica cijele manifestacije uz bogatu gastronomsku ponudu te tombolu s mnoštvom vrijednih nagrada. Meštar tombole bio je Rafael Dropulić- Rafo, koji je svojim opuštenim i zabavnim načinom vođenja programa ionako dobru atmosferu još više zagrijao, kao i prvak u akrobatskom bicikliranju Leon Vignjević.

Galerija slika

Niti pljusak nije mogao pokvariti Turopoljsku Milju koja je još jednom oduševila Niti pljusak nije mogao pokvariti Turopoljsku Milju koja je još jednom oduševila Niti pljusak nije mogao pokvariti Turopoljsku Milju koja je još jednom oduševila Niti pljusak nije mogao pokvariti Turopoljsku Milju koja je još jednom oduševila Niti pljusak nije mogao pokvariti Turopoljsku Milju koja je još jednom oduševila Niti pljusak nije mogao pokvariti Turopoljsku Milju koja je još jednom oduševila Niti pljusak nije mogao pokvariti Turopoljsku Milju koja je još jednom oduševila Niti pljusak nije mogao pokvariti Turopoljsku Milju koja je još jednom oduševila Niti pljusak nije mogao pokvariti Turopoljsku Milju koja je još jednom oduševila

Podijeli