Novosti Sport Događanja

Nogometaši Udarnika na pragu naslova

13.03.2017. / Sportska redakcija

Fantastičnom predstavom u Svetom Ivanu Zelini nogometaši Udarnika trinaest kola prije kraja prvenstva u Međužupanijskoj ligi stigli su na korak do osvajanja naslova prvaka. Naime, nakon utakmica 17. kola Kurilovčani pred prvim pratiteljem Španskom koje je u ovom kolu poraženo u Zaboku od Mladosti s 1:0 imaju osam bodova prednosti. Iako uvijek treba biti na oprezu, nakon posljednjeg izdanja Udarnika kontra Zeline i pobjede od 4:2 teško da će momčad trenera Borisa Perkovića ispustiti tako veliku prednost.

-Utakmica u Zelini je pokazala zašto su igrači Udarnika na prvom mjestu, a naš je trener Boris Perković još jednom pokazao da je pravi maher za pripremu i igru momčadi koja će podizati iz utakmice u utakmicu. Ovim trijumfom pokazali smo da nezaustavljivo jurimo prema zacrtanom cilju, a to je Treća liga koju našu igrači i zaslužuju- o dojmovima iz Zeline će sportski direktor Udarnika, Darko Janječić- Žica.

Uz pobjedu Udarnika i poraz drugoplasiranog Španskog u ostalim utakmicama 17. kola postignut su sljedeći rezultati: Polet-Gradići 0:1, Zagreb II-Moslavina 5:2, Sava-Radoboj 3:1, Gaj-Ponikve 0:2, Savski Marof-Libertas 1:0 i Karlovac 1919-Dinamo (OO) 3:0.

Podijeli