Novosti Sport Događanja

Novi nastupi velikogoričkih stolnotenisačica i stolnotenisača: Ciljevi su i dalje jasni!

25.10.2021. / Damir Žbulj

Polovičan uspjeh ostvarili su velikogorički stolnotenisači u trećem kolu 1. HL Zapad. U Svetoj Nedelji slavili su s 4-1, dok su kod favoriziranog Samobora izgubili bez dobivenog meča (4-0).

Kod Svete Nedelje prvo su slavili Martin Petrović i Ante Jakić, dok je Karlo Javor s 3:1 poražen od Krešimira Marinkovića. Marko Habijanec i Petrović su sigurni u parovima, a konačnu pobjedu osigurao je Jakić, u dramatičnom dvoboju i preokretu u pet setova.

Samobor je favorit za osvajanje naslova prvaka i plasman u Superligu i Velikogoričani nisu uspjeli prirediti iznenađenje. Marko Habijanec pružio je najžešći otpor, odveo je meč u peti set, ali nije imao snage za potpuni preokret.

"Zaslužene čestitke Samoborcima, tražit ćemo svoju šansu u revanšu," poručili su iz kluba.

Samobor i zagrebački STK TIS su na vrhu sa sve četiri pobjede, dok je Velika Gorica izjednačena sa STK Srdoči Rijeka, s tri pobjede i jednim porazom.

Djevojke su u Gradskoj sportskoj dvorani igrale protiv Crikvenice i upisale su 1-4 poraz. Jedinu pobjedu ostvarila je Mirjana Lučić, a igrale su još i Ana Marija Komparić, Eva Rusan i Željka Jakuš.

"Ciljevi su i dalje jasni! Cure žele ostanak u ligi, a dečki će pokušati ući u Superligu..."

U idućem kolu velikogorički stolnotenisači igraju doma protiv Duge Rese, dok će stolnotenisačice gostovati kod Uranije u Baškoj Vodi.

 

 

Galerija slika

Novi nastupi velikogoričkih stolnotenisačica i stolnotenisača: Ciljevi su i dalje jasni! Novi nastupi velikogoričkih stolnotenisačica i stolnotenisača: Ciljevi su i dalje jasni! Novi nastupi velikogoričkih stolnotenisačica i stolnotenisača: Ciljevi su i dalje jasni!

Podijeli