Novosti Sport Događanja

Novo sjajna partija Velika Mlake i nova četiri komada u suparničkoj mreži

12.09.2024. / Damir Žbulj

 

I u svom drugom nastupu u 2. ŽNL Istok uspjeli su nogometaši Velike Mlake 1947 biti poprilično uvjerljivi te su do sva tri boda stigli nova četiri komada u suparničkoj mreži. Baš kao što je s 4:0 pao Brcko, identičan rezultat bio je i na gostovanju kod Ostrne...

Domaćin je kapitulirao već u petoj minuti, kad je poentirao Natalis Mujkić, a nekoliko minuta kasnije strijelac je i Leon Beg.

Utakmica se, barem što se tiče golova, primirila do posljednjih 20-ak minuta, a onda je prvo zabio Kristian Rončević pa i Ivan Vlašić u samoj završnici dvoboja.

Za Veliku Mlaku su od prve minute igrali Vladimir Bedeković, Filip Cundeković, Lovro Lučić, Teo Beg, kapetan Leo Đuđić, Nikola Deglin, Ivan Vlašić, Leon Beg, koji je sredinom prvog dijela svoje mjesto prepustio Stjepanu Čizmadiji, Natalis Mujkić, Karlo Cerovski i Niko Milanović. Umjesto Čizmadije je u uvodnim minutama nastavka ušao Perica Perković, Nešto manje od pola sata dobili su strijelac Rončević te Filip Holik Franco, a u završnici su priliku dobili i Gabriel Ljubej, Ivan Mikulčić i Stjepan Jurić.

Ekipa trenera Đuračića je na vrhu ljestvice, a maksimalan učinak imaju još tek NK Gaj i NK Farkaš.

Zahvalu su nakon utakmice s Ostrnom dobili i vjerni navijači koji su bodrili momčad na ovom gostovanju, a u subotu na SRC Jure Mihalj - Đuro od 17 sati stiže NK Sloboda Gradec i iz Velike Mlake su pozvali sve da ih podrže u što većem broju.

Podijeli