Novosti Sport Događanja

NSZŽ podijelio 1500 lopti, nove prostorije sufinancirat će im Grad i Županija

06.11.2019. / Damir Žbulj

 Iz programa pomoći HNS-a Nogometni savez Zagrebačke županije je svojim amaterskim klubovima podijelio 1500 nogometnih lopti.

"U ovoj godini će donacije kroz opremu i pomagala našeg županijskog saveza klubovima i središtima naše županije premašiti 500.000 kn što je značajan novac za naš Savez s obzirom na godišnje garantirane prihode koji su nešto iznad milijun kuba," istaknuli su iz NSZŽ-a.

Županijski nogometni savez dobio je i nove prostore, koje će sufinancirati Grad Velika Gorica i Zagrebačka županija.

"Odlučili smo uložiti nešto i u sebe. Kroz višegodišnje uštede osigurali smo 40 posto vlastitih sredstava za kupnju prostora veličine 270 m2 koji će biti jedan novi iskorak u razvoju županijskog nogometa i primjeni novih tehnologija. Grad Velika Gorica i Zagrebačka županija zajedno će nam kroz sljedeće četiri godine osigurati dodatnih 35 posto, a ostatak sredstava ćemo pokrivati iz kredita koji nam je odobren ovih dana. Uvjereni smo da ćemo već u idućoj godini i kroz programe pomoći i Hrvatskog nogometnog saveza zatvoriti i preostali iznos, jer naša krovna organizacija uvijek podupire ovakve investicije," pojasnili su.

Prostor će imati nekoliko ureda, kuhinju, skladišni prostor za rekvizite od 40 m2 i veliku konferencijsku dvoranu s digitalnom prezentacijskom opremom za usavršavanja i edukacije.

"Uvjereni smo da ćemo dugoročno ovakvim poslovanjem stvarati nove bolje uvjete za dodatnu ekspanziju županijskog nogometa," poruka je za kraj.

Galerija slika

NSZŽ podijelio 1500 lopti, nove prostorije sufinancirat će im Grad i Županija NSZŽ podijelio 1500 lopti, nove prostorije sufinancirat će im Grad i Županija NSZŽ podijelio 1500 lopti, nove prostorije sufinancirat će im Grad i Županija

Podijeli