Novosti Sport Događanja

Odbojkašice Velike Gorice prvi puta pred svojim navijačima ove sezone

13.10.2024. / Damir Žbulj

Odbojkašice Velike Gorice porazom na gostovanju kod Vrbovca otvorile su natjecanje u novoj sezoni Prve B lige Sjever. Ove nedjelje od 16 sati u Gradskoj sportskoj dvorani igraju protiv Ivanca i podrška navijača puno će im značiti...

U Vrbovcu su Velikogoričanke 'pale' u pet setova, nakon što su uvjerljivo u svoju korist riješile prvu dionicu. Domaće igračice nakon toga rade preokret, ali OK Velika Gorica do izjednačenja dolazi dominantnom izvedbom u četvrtom setu. Ipak, za konačno slavlje ponestalo je malo koncentracije u završnici i Vrbovec s 19:25, 25:22, 25:23, 14:25 i 15:13 u odlučujućem setu dolazi do dva boda.

Za OK Velika Gorica igrale su Anja Obuljen, Nina Kolobarić, Mia Rebić, Marija Ježovit, Nina Butina, Antonija Jozepović, kapetanica Paula Pavlović, Lea Meštrović, Petra Šoštarec, Viktorija Levak, Antonia Mlinac, Dorotea Cestarić te Sara Blažević i Paulina Mašek kao dva libera.

ŽOK Ivanec je u prvom kolu sa sigurnih 3:0 dobio treću ekipu zagrebačke Mladosti i bit će ove nedjelje neugodan suparnik. U ovom rangu natjecanja, uz Veliku Goricu, Vrbovec, Ivanec i HAOK Mladost III, još su i Medveščak, OK Nebo II, Petrinja, OK Dinamo II, HAOK Zagreb, HAOK Dubrava, Kelteks i OK Nedelišće Elting.

Porazom su u novu sezonu krenuli i odbojkaši Gorice, u Prvoj ligi, odnosno drugoligaškom nacionalnom natjecanju. Izgubili su doma od osječkog Željezničara 1:3 (30:32, 17:25, 25:19, 18:25), a sada ih čeka gostovanje kod riječkog Grobničana. Ostali suparnici bit će im MOK Čazma, MOK Mursa Osijek II, OK Zadar, HAOK Mladost II, OK Medicinar Trnje, MOK Rijeka II i OK Zrinski Nuštar.

 

 

Podijeli