Novosti Sport Događanja

Odluka pada u zadnjem kolu

03.08.2020. / Damir Žbulj

Nakon pretposljednjeg kola šestog izdanja MNL Turopolja i Posavine razlika na vrhu ostala je ista, Turopolje ima bod prednosti ispred peterostrukih prvaka iz Kuća pa će odluka o novim ili starim šampionima pasti zadnjeg dana natjecanja.

Turopolje je s dva pogotka Šejića i jednim Perića nadigralo domaćina Novo Čiče (3:0), dok su Kuče dobile Mraclin 4:2 (T. Lučić 2, V. Lučić, Ostrman a.g.).

Vukovina je napunila mrežu Bukevja i s 10:2 deklasirala suparnika, ali to nije bilo dovoljno da ostane u utrci za trofej, jer je razlika za liderom ostala četiri boda. Ipak, sezonom mogu biti prezadovoljni. Hat-trick je postigao Orešković, po dva komada dodali su Karaula, Križanić i Nikić, dok je jednom precizan bio i Matić.

Gornje Podotočje izgubilo je od Buševca s 3:0 (Zagorac 2, Bobesić), ali je njihov Harambašić i dalje vodeći topnik natjecanja sa 16 golova, četiri više od Šejića.

Jagodno je zgoditkom Jakovljevića s minimalnih 1:0 svladalo Lazinu, dok je Čička Poljana s 3:2 dobila Veleševec. Strijelci su bili Gučić i Jambrešić, a Tačković je zabio autogol.

Nakon istupanja Kosnice iz lige slobodan je bio Drnek, koji će u posljednjem kolu krojiti sudbinu na vrhu, jer igra protiv Turopolja. Vodeća ekipa pobjedom bi osigurala titulu, a u slučaju bilo kojeg drugog rezultata mora čekati rasplet dvoboja Kuča i Jagodnog.

Domaćin će i u subotu 8. kolovoza ponovno biti Novo Čiče...

 

Podijeli