Novosti Sport Događanja

Odmjerili snagu u pikadu i visećoj kuglani

28.11.2017. / Sportska redakcija

U organizaciji Sportskog saveza osoba s invaliditetom Zagrebačke županije, a uz domaćinstvo Športskog društva osoba s tjelesnim invaliditetom Uspon, protekle subote u Gradskoj sportskoj dvorani održan je Kup Vladimira Markovića u elektroničkom pikadu i visećoj kuglani.

Na sedmo izdanje Kupa odazvalo se tridesetak natjecatelja iz Šibenika, Karlovca, Zagreba i Velike Gorice koji su se natjecali u pojedinačnoj i ekipnoj konkurenciji. Prvo mjesto u pikadu pripalo je Josipu Mateši iz Karlovca, dok su u ekipnoj konkurenciji najbolji bili Kristijan Vincek i Marijan Katanović iz Uriha. Pobjednik u natjecanju viseće kuglane je ekipa iz Karlovca.

REZULTATI
PIKADO (pojedinačno): 1. Josip Mateša (Karlovac), 2. Boris Đuračić (Uspon), 3. Tihomir Vlahinić (Uspon)
PIKADO (ekipno): 1. Kristina Vincek i Marijan Katanović (Uriho), 2. Milan Maretić i Miljenko Maslač (Šibenik), 3. Stjepan Dereta i Tihomir Vlahinić (Uspon)
VISEĆA KUGLANA: 1. Karlovac, 2. Šibenik, 3. Uspon II

Galerija slika

Odmjerili snagu u pikadu i visećoj kuglani Odmjerili snagu u pikadu i visećoj kuglani Odmjerili snagu u pikadu i visećoj kuglani Odmjerili snagu u pikadu i visećoj kuglani Odmjerili snagu u pikadu i visećoj kuglani

Podijeli