Novosti Sport Događanja

Odmorko u Vukovini: Školske praznike učenici provode uz nogomet

30.12.2016. / Nefertum IT
U Osnovnoj školi Vukovina već treći dan traje nogometno natjecanje za učenike pod nazivom "Odmorko". Riječ je o svojevrsnom malom turniru kojeg organizira NK Ban Jelačić uz potporu škole.

Svakog dana turnira igra jedna skupina učenika, prvi dan je bio rezerviran za djecu prvih i drugih razreda OŠ Vukovina i pripadajućih područnih škola. Drugog dana turnira zaigrali su učenici trećih i četvrtih razreda, a danas će snage odmjeriti petaši i šestaši.

-Dečki igraju  tri na tri, sami su određivali s im su u momčadi. Nismo Htjeli da djeca tijekom praznika sjede u kući već da se druže i budu aktivni. Ravnatelj OŠ Vukovina nam je izašao u susret te se utakmice igraju u školskoj dvorani. Ujedno je to prilika da djecu upoznamo s radom naše nogometne škole i pozovemo ih da nam se pridruže-rekao nam je Tomislav Pedišić, voditelj Škole nogometa u NK Ban Jelačiću.

odmorko2016c.jpg

Inače u Školi nogometa tijekom godine je aktivno oko 120 djece, a s ciljem povećanja tog broja u 2017.godini NK Ban Jelačić nastojat će značajnije poraditi na uvjetima na svojim terenima.

odmorko2016a.jpg

odmorko2016b.jpg

Podijeli