Novosti Sport Događanja

Okršaj s Torcidom u Bakariću!

06.05.2022. / Damir Žbulj

Pred igračima Futsal Gorice Epic Brozo jedna je od važnijih utakmice sezone, na putu prema plasmanu u 1. HMNL.

Goričani su u kvalifikacije za ulazak u elitni rang hrvatskog klupskog futsala poraženi u Osijeku, a uzeli su bod u Šibeniku pa protiv splitske Torcide treba im pobjeda da zadrže izglede za ispunjenje ovosezonskog cilja.

U Šibeniku je Futsal Gorica imala prednost golom Rumbaka sve do 17 sekundi prije kraja dvoboja, ali je na kraju ipak završilo 1:1.

"Možda malo ostaje žal što se nismo vratili sa sva tri boda, , ali nema veze i bod je odličan. Svaka čast našim dečkima, odigrali su pravu 'mušku' utakmicu i 'potukli' su se s dojučerašnjim prvoligašem te su pokazali da nam je mjesto u 1. HMNL!"

Nakon dva odigrana kola Torcida ima maksimalan učinak, Osijek je na tri boda iz utakmice s Goricom, a po jedan bod su skupili Šibenik 1983 i naši Taurusi.

Još je puno do kraja kvalifikacija, no, subotnji dvoboj mogao bi biti od ključne važnosti.

Utakmica se igra u Dvorani srednjih škola, popularnom 'Bakariću' od 17 sati i u goričkom klubu očekuju veliku pomoć s tribine!

"Pozivamo sve ljude koji vole dobar 'hakl' da nam se pridruže i da nam pomognu da postignemo što bolji rezultat, a to je pobjeda," poručili su iz crveno-crnog tabora, prvaka 2. HMNL Zapad. 

Protivnik je atraktivan, no, za vjerne navijače organizirana je i nagradna igra u kojoj će se dijeliti dres, kopačke, loptu i kapu od Marcela Brozovića, koji je i glavni pokrovitelj Futsal Gorice.

Nakon okršaja s Torcidom slijedi domaći revanši s Osijekom i Šibenikom, a u posljednjem kolu kvalifikacija Goričani će gostovati u Splitu.

Bit će vatreno!

Prva dva mjesta vode u Prvu HMNL.

 

KVALIFIKACIJE 1. HMNL

1 MNK Torcida 2 2 0 0 10 2 +8 6
2 MNK Osijek 2 1 0 1 9 10 -1 3
3 MNK Šibenik 1983 2 0 1 1 2 5 -3 1
4 MNK Futsal Gorica Epic Brozo 2 0 1 1 5 9 -4 1

 

Podijeli