Novosti Sport Događanja

Oreščanin: Kako su stvari izgledale na terenu, bod je realan

19.01.2021. / Damir Žbulj

Siniša Oreščanin debitirao je na klupi Gorice remijem u Puli. Rezultat sigurno nije priželjkivani, no, Goričani niti u protekla dva gostovanja na Drosini nisu uspjeli slaviti pa ovih 1:1 nije niti toliko iznenađujuće.

"Bilo je kao što smo i zamišljali, tipično za prvi susret nakon pauze. Istri je ova utakmica značila puno u borbi za opstanak, a nama da se priključimo vrhu ljestvice. U prvo poluvrijeme nismo ušli kako treba, osjetio se neki respekt, ušli smo u seriju tehničkih pogrešaka, što je unijelo nesigurnost među igrače. Hrvali smo se do kraja prvog dijela, a već u finišu se osjetilo kako smo se počeli opuštati," rekao je nakon osvojenog boda strateg Gorice.

-->> 'Ranjeni' Jovičić spasio Gorici bod u Puli

Ipak, propuštena je velika prilika da se napravi još jedan korak prema samom vrhu ljestvice...

"Nakon razgovora na poluvremenu dodatno smo se smirili i to se vidjelo u drugom poluvremenu, kad smo već izgledali onako kako želimo. Dogodio se onda taj gol, ali ne mogu reći da nas 'presjekao', jer smo jako dobro reagirali nakon toga. Ali, to je još priča iz prvog dijela sezone, kad je Gorica išla odmah po gol. Tim nekim stvarima možemo biti zadovoljni, ima još dosta toga za popraviti. S obzirom na sve, ovo je očekivana slika, ali naravno da smo željeli pobijediti," dodao je Oreščanin.

Gorica je proteklih deset dana bila na pripremama u Medulinu i sad se vraća na svoj Gradski stadion. Već u subotu stiže vodeći Dinamo...

"Veselimo se povratku doma, nadamo se kako će nas i vrijeme poslužiti i da ćemo krenuti s normalnim ritmom. Čeka nas brzo utakmica s Dinamom, moramo se dobro pripremiti, što prije posložiti i rekuperirati. Znamo što je Dinamo još uvijek za Goricu, neosvojiva tvrđava. Sigurno ćemo se probati pripremiti najbolje što možemo i želimo prikazati što bolju igru..."

"Kako smo izgledali na terenu bod je realan i ne trebamo sada biti previše nezadovoljni," zaključio je trener turopoljskog prvoligaša.

 

Podijeli