Novosti Sport Događanja

Osam medalja za domaćina ARRK Goricu na prvenstvu u akrobatskom rock'n'roll-u!

13.05.2019. / Petar Brnada

Velika Gorica protekle je subote ugostila Prvenstvo Republike Hrvatske u Akrobatskom rock'n'rollu koje je okupilo čak 600 natjecatelja iz 12 klubova s područja čitave Hrvatske.

Organizator natjecanja bio je gorički ARRK klub čiji su članovi odradili fenomenalan nastup te su na domaćem terenu ugrabili čak osam medalja. Naime, osvojili su dva naslova prvaka RH, tri naslova viceprvaka te tri bronce.

Prvaci Hrvatske za 2019. godinu su Mustre i Bubblegum, naslovima viceprvaka okitili su se Toxic, Butterfly, Ena i Marcel, dok su bronce pripale Unique, Pink melody, Helena i Izak.

Uz njih su se također natjecali i Pavao i Isabel, Ema i Filip, Zvjezdice, Pčelice, Rockerice, Bubamare, Ružice, a da natjecanje bude objektivno i u skladu sa težinom koju ima, pobrinuli se suci iz Rusije, Ukrajine, Mađarske, Bosne i Hercegovine, te Slovenije.

-Ovim putem koristimo priliku da čestitamo našim natjecateljima na vrhunskim rezultatima i zajedništvu koje nas krasi. Naravno sve ovo ne bi bilo moguće bez pomoći naših vjernih roditelja i pratitelja kluba, koji su svojim navijanjem, podrškom i pomoći u organizaciji učinili ovo natjecanje nezaboravnim događajem. Veliko hvala i našim sponzorima i medijskim pokroviteljima. Mi možemo samo reći da smo ponosni do neba i nazad na sve sudionike- poručuju iz ARRK-a.

Galerija slika

Osam medalja za domaćina ARRK Goricu na prvenstvu u akrobatskom rock'n'roll-u! Osam medalja za domaćina ARRK Goricu na prvenstvu u akrobatskom rock'n'roll-u! Osam medalja za domaćina ARRK Goricu na prvenstvu u akrobatskom rock'n'roll-u! Osam medalja za domaćina ARRK Goricu na prvenstvu u akrobatskom rock'n'roll-u! Osam medalja za domaćina ARRK Goricu na prvenstvu u akrobatskom rock'n'roll-u! Osam medalja za domaćina ARRK Goricu na prvenstvu u akrobatskom rock'n'roll-u! Osam medalja za domaćina ARRK Goricu na prvenstvu u akrobatskom rock'n'roll-u! Osam medalja za domaćina ARRK Goricu na prvenstvu u akrobatskom rock'n'roll-u! Osam medalja za domaćina ARRK Goricu na prvenstvu u akrobatskom rock'n'roll-u! Osam medalja za domaćina ARRK Goricu na prvenstvu u akrobatskom rock'n'roll-u! Osam medalja za domaćina ARRK Goricu na prvenstvu u akrobatskom rock'n'roll-u!

Podijeli