Novosti Sport Događanja

Oslabljeni Gradići bez šanse u Vrbovcu

01.09.2024. / Damir Žbulj

Nogometaši Gradića nisu se proslavili niti u drugom kolu nove sezone 4. NL Podskupina B. Nakon što su stradali doma od Stupnika, na gostovanju u Vrbovcu doživjeli su još jedan uvjerljiv poraz.

Vrbovčani su favoriti za osvajanje prvog mjesta i to su demonstrirali na svom travnjaku, iako je nakon prvih 45 minuta rezultat još uvijek bio aktivan i domaćin je imao tek minimalnu prednost, nakon što je kapetan Pralas zabio u finišu prvog dijela. Međutim, Vrbovec u nastavku zabija još tri komada i s ukupnih 5:1 zasluženo osvaja sva tri boda. Josip Colarić je dao dva komada, jedan je dodao Domagoj Colarić, a mrežu Gradića pogađali su Nikola Granđa i Filip Rihtar. U domaćem sastavu igrali su i Nikola Rak i Jurica Kovačić.

Za Gradiće su nastupili Dario Fras, Marko Župetić, Petar Lucijan Čurek, Marko Preradović, Stjepan Pralas, David Ćaćić, Patrik Vojnić, Krešimir Budimir, Meheza Ahouloumi, Jack Jakoana, Nikola Bradić te Vid Belčić, Marko Lovrić, Gabriel Lukac i Tomislav Keremendi, koje je trener Tomčić uveo s klupe. Nedostajali su Koleš, Raković, Cindrić, Božić, Patrik i David Posavec pa je teško bilo i očekivati neki pozitivniji rezultat.

Svoj dvoboj drugog kola Mraclin će igrati u nedjelju kod Lekenika.

Gradići su trenutno prikovani za dno ljestvice, bez osvojenog boda, ali prilika da se to promijeni već je u utorak, kad će na svom terenu igrati protiv Zeline, s početkom od 17 sati. 

Podijeli