Novosti Sport Događanja

Pet medalja na kraju uspješne sezone za Karate klub Centar: Franka Jerkin još će nastupiti na velikom međunarodnom turniru u Poreču

16.06.2024. / Damir Žbulj

Stigla nam je i završnica karate sezone, a u goričkom klubu Centar mogu biti jako zadovoljni ostvarenim rezultatima. Njihovi predstavnici nastupili su na dva turnira i na Zagrebačkoj karate ligi, a njihovu veliku nadu Franku Jerkin još očekuje nastup na velikom svjetskom Youth League turniru u Poreču za mlađe dobne kategorije.

Natjecanje u Maloj Subotici pod nazivom Cro Cup okupio je 450 natjecateljica i natjecatelja, a u Sisku se borilo 250 malih karatistica i karatista.

"Osvojili smo ukupno pet medalja, od čega dva srebra i tri bronce. Najuspješnija je bila Sara Brletić osvojivši srebro u uzrastu mlađih učenica i broncu u kategoriji učenica. Uz Saru, srebro je osvojio Jakov Fistrić, a Kim Kumic i Patrik Jeromić su osvojili bronce," javio nam je čelnik kluba Josip Premužić pa dodao:

"Na Zagrebačkoj karate ligi smo nastupili s 12 naših članova i trenutno se u konkurenciji 26 klubova nakon drugog kola nalazimo na desetom mjestu, što je odličan rezultat, jer samo nastupamo s našim mlađim članovima."

Antonio Brletić je nastupio na kadetskom prvenstvu Hrvatske u Zagrebu u kategoriji do 52 kilograma, ali je u konkurenciji 22 natjecatelja izgubio u drugom kolu.

"U ovoj sezoni još nas očekuje nastup naše Franke Jerkin na velikom svjetskom turniru u Poreču pod nazivom Youth League, koji je namijenjen za U-14, U-16, U-18 i U-21 uzrast, a prijavljeno je preko 3700 natjecateljica i natjecatelja iz 74 zemlje!"

"Osim natjecanja, obavili smo i polaganja za pojaseve naših početničkih grupa, za bijelo-žuti, žuti, narančasti i crveni pojas. Čestitke svima koji su pristupili polaganju te svim osvajačima medalja," poručio je Premužić.

 

Galerija slika

Pet medalja na kraju uspješne sezone za Karate klub Centar: Franka Jerkin još će nastupiti na velikom međunarodnom turniru u Poreču Pet medalja na kraju uspješne sezone za Karate klub Centar: Franka Jerkin još će nastupiti na velikom međunarodnom turniru u Poreču Pet medalja na kraju uspješne sezone za Karate klub Centar: Franka Jerkin još će nastupiti na velikom međunarodnom turniru u Poreču Pet medalja na kraju uspješne sezone za Karate klub Centar: Franka Jerkin još će nastupiti na velikom međunarodnom turniru u Poreču Pet medalja na kraju uspješne sezone za Karate klub Centar: Franka Jerkin još će nastupiti na velikom međunarodnom turniru u Poreču Pet medalja na kraju uspješne sezone za Karate klub Centar: Franka Jerkin još će nastupiti na velikom međunarodnom turniru u Poreču Pet medalja na kraju uspješne sezone za Karate klub Centar: Franka Jerkin još će nastupiti na velikom međunarodnom turniru u Poreču Pet medalja na kraju uspješne sezone za Karate klub Centar: Franka Jerkin još će nastupiti na velikom međunarodnom turniru u Poreču Pet medalja na kraju uspješne sezone za Karate klub Centar: Franka Jerkin još će nastupiti na velikom međunarodnom turniru u Poreču

Podijeli