Novosti Sport Događanja

Pet medalja za karate klub Velika Gorica na snažnom Grand Prixu Croatia u Samoboru: Jako smo ponosni!

22.01.2020. / Damir Žbulj

Jedan od najjačih karate turnira u Hrvatskoj, Grand Prix Croatia u Samoboru, nije naravno mogao proći bez nastupa karate kluba Velika Gorica i nekoliko ostvarenih sjajnih rezultata i osvojenih medalja.

"Osvojili smo pet medalja na što smo jako ponosni i što nam pokazuje da ponovno naša karate škola stvara buduće šampione!"

"Samoborski Grand Prix svake godine svake godine iznenadi i oduševi kvantitetom i kvalitetom karate boraca iz cijeloga svijeta. Svake godine ovaj turnir posluži brojnim reprezentacijama kao zadnja provjera pred Europsko prvenstvo za kadete, juniore i mlađe seniore, a tako je bilo i ovaj put. Nastupilo je 1930 karatistica i karatista iz 22 države," naglasio je trener Goran Živković pa dodao kako su u Samoboru nastupili ukupno s 14 natjecateljica i natjecatelja u 17 kategorija.

Mlađa natjecateljska ekipa karate kluba Velika Gorica opravdala je očekivanja i na kraju zaslužila pet medalja.

Najuspješnija je bila Matea Kordić, koja je u uzrastu učenica do 36 kilograma osvojila srebro.

Brončani su bili Ema Jukić (-32 kg), Katja Braica (-44 kg), Vito Hulina (-30 kg) i Nikola Huzjak (+46 kg), svi u kategoriji učenika.

Starija natjecateljska ekipa je na ovogodišnjem Grand Prixu nastupila u manjem sastavu zbog bolesti.

U Samoboru su se borili još i Vita Kučan, Lucija Kirinić, Ema Filković, Andro Vuković, Mihael Potočki, Filip Kaurin, Matej Vuković, Dominik Kučan i Mia Mijović.

Galerija slika

Pet medalja za karate klub Velika Gorica na snažnom Grand Prixu Croatia u Samoboru: Jako smo ponosni! Pet medalja za karate klub Velika Gorica na snažnom Grand Prixu Croatia u Samoboru: Jako smo ponosni! Pet medalja za karate klub Velika Gorica na snažnom Grand Prixu Croatia u Samoboru: Jako smo ponosni! Pet medalja za karate klub Velika Gorica na snažnom Grand Prixu Croatia u Samoboru: Jako smo ponosni! Pet medalja za karate klub Velika Gorica na snažnom Grand Prixu Croatia u Samoboru: Jako smo ponosni! Pet medalja za karate klub Velika Gorica na snažnom Grand Prixu Croatia u Samoboru: Jako smo ponosni!

Podijeli