Novosti Sport Događanja

Pješčana arena vas zove

23.05.2020. / Damir Žbulj

Prekrasni velikogorički pješčani tereni ove će godine još malo pričekati na prava sportska natjecanja i uzbuđenja, no, to ne znači da ne možete navratiti do Cvjetnog naselja i svoje slobodne vrijeme provesti uz sportsku rekreaciju i druženje.

Možete uživati u dobroj partiji odbojke ili stolnog tenisa, a posebno će na svoje doći oni najmlađi, koji će imati priliku, koliko im to srce želi, izgrađivati dvorce, kule i sve ostale građevine i skulpture od pijeska.

"Povedite svoje mališane na otvorenje najvećeg pješčanika u ovom kutku svijeta. Pješčana arena otvara svoja vrata u 10 sati, naša mala dječica mogu uživati do 13 sati, a oni stariji mogu jednostavno dopustiti zrncima pijeska da ih škakljaju po nogama," primamljiva je poruka iz Kluba odbojke na pijesku Tur i Športsko-rekreativnog saveza Grada Velika Gorica.

 

U ovim 'drugačijim' i izazovnim vremenima 'Pješčana arena' idealan je prostor za dječju igru i slobodu, dok će njihovi roditelji imati priliku poraditi na svojoj rekreaciji i zdravijem životu, uz malu dozu prijateljskog nadmetanja.

Galerija slika

Pješčana arena vas zove Pješčana arena vas zove Pješčana arena vas zove

Podijeli