Novosti Sport Događanja

Pleso srušilo prvake, Gradići jedini imaju dvije pobjede!

19.06.2022. / Damir Žbulj

Kobilić je bio domaćin i drugog kola Malonogometne lige VG Sjever, ovaj put u organizaciji Črnkovca.

Veliki derbi igrali su aktualni prvaci iz Kurilovca i momčad Plesa, koja je na kraju s 4:3 došla do zasluženog slavlja.

Gradići su u prvom kolu dobili Kosnicu (2:0), a sada su dobili i Selnicu (1:0) te su jedina ekipa koja ima maksimalan učinak.



Rakarje je uvjerljivo dobilo Mičevec (3:0), Kosnica je Veliku Mlaku svladala s 2:0, a identičnim rezultatom Črnkovec je bio bolji od Obrezine.

MNL VG Sjever se nastavlja već u srijedu, u prazničnom raspoloženju, na Dan antifašističke borbe. Domaćin je Ščitarjevo, ali će se igrati na igralištu u Obrezini, koja je pak domaćin u subotu 25. lipnja.  

U trećem kolu odmaraju Kurilovčani, Ščitarjevo igra protiv Kosnice, Črnkovec protiv Velike Mlake, Selnica će odmjeriti snage s Rakarjem, Obrezina će probati dobiti Mičevec, a derbi na kraju programa igraju Gradići i Pleso.

 

 

 

(Foto: MNL VG Sjever)

Galerija slika

Pleso srušilo prvake, Gradići jedini imaju dvije pobjede! Pleso srušilo prvake, Gradići jedini imaju dvije pobjede! Pleso srušilo prvake, Gradići jedini imaju dvije pobjede! Pleso srušilo prvake, Gradići jedini imaju dvije pobjede! Pleso srušilo prvake, Gradići jedini imaju dvije pobjede! Pleso srušilo prvake, Gradići jedini imaju dvije pobjede!

Podijeli