Novosti Sport Događanja

Pobjednička serija nogometaša Gorice

05.09.2017. / Sportska redakcija

Nogometaši Gorice nakon nesretnog poraza od Dinama ušli su u pobjedničku seriju koja je otvorena susretom protiv Moslavine u pretkolu Kupa. Uslijedila su potom tri prvenstvena trijumfa. Posebno raduju gostujuće pobjede protiv Šibenika i Novigrada, između kojih je u Velikoj Gorici poraženo i Dugopolje.

O rezultatskom uzletu Gorice porazgovarali smo s jednim od najiskusniji igrača u sastavu trenera Deana Klafurića, kapetanom Hrvojem Jančetićem.

-Možemo biti prezadovoljni ovime i trebamo samo nastaviti ovako. Sada nam se vraća sav uloženi trud, a nakon poraza od Dinama jedino smo mi igrači i stručni stožer vjerovali koliko vrijedimo- kaže nam Hrvoje Jančetić.

Nakon četiri odrađena kola Gorica je trenutno treća s devet bodova koliko imaju i drugoplasirane Sesvete, dok je na maksimalnom učinku jedino druga momčad Dinama koja je u jučerašnjem susretu s 2:1 svladala Kustošiju.

-Negdje se izgubi, a negdje vam se to vrati. Protiv Dinama je prevagnulo na njihovu stranu, no zato nam se u Novigradu sve vratilo. Druga liga je takva, u njoj svatko svakog može pobijediti. Što se nas samih tiče siguran sam kako ćemo biti još bolji. Mlada smo momčad, no nastavimo li u ovom ritmu bit će tu još više zadovoljstva- priča nam Jančetić koji posebno naglašava odličnu atmosferu unutar i izvan momčadi.

Upravo na toj atmosferi stvoren je i sadašnji pobjednički mentalitet koji će momčad pokušati zadržati u susretu protiv Hrvatskog dragovoljca koji u Velikoj Gorici gostuje u petak od 17 sati.

-Svaka utakmica nosi svoj teret, pa tako i ova. Igramo doma i tako se moramo postaviti. Trebamo preuzeti ulogu favorita od početka i nametnuti svoju igru- zaključio je razgovor kapetan Hrvoje Jančetić.

Podijeli