Novosti Sport Događanja

Počelo odbrojavanje za 'Obračun na Ilovači', Gornju Opatiju pobjeda dijeli od trofeja

07.08.2020. / Damir Žbulj

Počelo je odbrojavanje za 'Obračun na Ilovači', posljednje kolo 17. izdanja Breške lige, kojem je na blagdan Velike Gospe domaćin Dubranec.

Najviše izgleda za osvajanje titule ima ekipa iz Gornje Opatije, koja je u Pokupskom 'razmontirala' Hotnju, iskoristila rezultate ostalih suparnika i u završnicu ulazi s liderske pozicije. Treba još 'samo' pobijediti Šiljakovinu i trofej MNL Vukomeričke gorice završit će u njihovim rukama.

Tomislav Sečenj i Daniel Brajković zabili su po dvaput, a jednom su precizni bili Josip Brajković i Tihomir Sečenj u 6:0 sigurnom slavlju, koje je bilo pojačano nakon što je veliki derbi Kravarskog i Velike Bune završio bez pobjednika. Za Divove je pogodio Filip Huđber, dok pogodak Domagoja Tičarića nije bio dovoljan da Kravarsko zadrži prvo mjesto i prije posljednjeg kola. U Dubranec stiže s minimalnim zaostatkom i utakmicom protiv Donjeg Hruševca...

Krivi korak lidera vreba i domaćin zadnje postaje breške karavane, a također ima tek bod zaostatka za Gornjom Opatijom! Dubranec protiv Velike Bune, koja je ostala bez izgleda za naslov, igra na kraju blagdanskog programa. Kakva će to tek biti 'ludnica' ako će ta utakmica odlučivati o prvaku?

Sjajni Pavao Galović je s nova dva pogotka osigurao 2:1 pobjedu nad Lučelnicom te je zadržao vodeće mjesto najboljih strijelaca, iako je Ivan Šandor iz Opatije stigao na samo dva gola zaostatka. Vodit će se u Dubrancu i velika bitka za prvog topnika Breške lige!

Šaki je u 4:4 remiju protiv Strezojeva utrpao sva četiri komada...

Donji Hruševec je svoje šanse za osvajanje titule zadržao minimalnom pobjedom nad Šiljakovinom, a čovjek odluke bio je Nikola Kuzmić.

Dvoboj protiv Kravarskog bit će prava poslastica, jer se igra prije nego što Gornja Opatija izađe na teren pa će pobjednik ovog susreta barem privremeno zasjesti na vrh...

Na Ilovači program na Veliku Gospu u 15 sati otvaraju Lijevi Štefanki i Gornji Hruševec.

 

17. Malonogometna liga Vukomeričke gorice, 15. kolo 15. kolovoza 2020.

Lijevi Štefanki - Gornji Hruševec
Markuševec - Novo Brdo
Kravarsko - Donji Hruševec
Strezojevo - Pokupsko
Šiljakovina - Gornja Opatija
Kozjača - Lučelnica
Hotnja - Opatija
Dubranec - Velika Buna

 

(Foto: MNL Vukomeričke gorice)

 

Podijeli