Novosti Sport Događanja

Pod reflektorima: Velika završnica Lige mješovitih trojki u Pješčanoj Areni

12.07.2020. / Damir Žbulj

Popularno amatersko sportsko natjecanje u odbojci na pijesku, Liga mješovitih trojki, stigla je do svoje završnice, a nakon uzbudljivih nedjeljnih okršaja u Pješčanoj Areni u Cvjetnom naselju saznat će se tko će osvojiti pobjednički pehar.

Već od 13 sati u akciji su Ježinci i Uvik kontra, zaostalom utakmicom desetog kola, nakon njih je na rasporedu susret Daleka obala – Svejejedno, od 14.30 sati Ježinci igraju protiv ekipe Šmošari i ostali klošari, dok Uvik kontra igra protiv 'Poluteške kategorije' (15.15 sati). Bumo i ove godine razmislili protiv Dobre, loš, zao na rasporedu je od 16 sati, dok će ekipe M*I*N*I i Spektakl od 16.45 sati zaključiti prvi dio programa.
15:15

Prema poretku na ljestvici od 17. 30 sati igra se prvo polufinale između prvih i četvrtih, a od 18.15 sati druga poluzavršnica, u kojoj će snage odmjeriti drugi protiv trećih.

U 19 sati odigrat će se revijalna utakmica KOP Tur protiv selekcija grada Velike Gorice.

Od 20 sati na rasporedu je utakmica za treće mjesto, dok se veliko finale u Pješčanoj Areni, koja je prije nekoliko dana dobila reflektore, igra od 21 sat.

Naslov pobjednika brani ekipa Poluteška kategorija, za koju su ove godine prijavljeni Ema Ivanković, Ana Lukenda, Josip Lukenda i Dario Rukavina.

"Pridruži se dobroj zabavi našeg kluba i najljepšem sportu na pijesku, uz mlade i talentirane sportaše i sportašice," poruka je iz Kluba odbojke na pijesku Tur.

Podijeli